Vileda Steam – ångmoppen som är enkel att navigera i alla rumViledas ångmopp Steam värms upp på endast 15 sekunder och rengör dina golv snabbt och enkelt med het ånga. Den tar sig an alla typer av fläckar och fet smuts. För djup rengöring på alla typer av golv - även mattor.


Product Highlights


1. Dödar 99,9 % av alla bakterier

Ångmoppen tar effektivt död på 99,9 % av bakterierna* på dina golv och skapar en säker och hygienisk miljö i ditt hem. (*Testat på E.Coli bakterier)

2. Effektiv i hörn

Med Vileda Steam kommer du enkelt åt att rengöra även i hörn tack vare ett triangelformat mopphuvud. Med sin kompakta form och design styr du den snabbt och enkelt över alla golvytor och in under dina möbler.

3. Justerbar mängd av ånga

Steam ångmopp har ett reglage där du kan justera mängden ånga, från minimum till max. Därigenom kan du även använda den på känsliga golv.

MER INFORMATION om Viledas ångmopp Steam

MER INFORMATION om Viledas ångmopp Steam

Hygieniskt rent med vanligt vatten! Med ånga dödar Steam 99,9 % av bakterier* och med en mikrofiberdyna som du enkelt fäster på bottenplattan tar ångmoppen bort den tuffaste smuts. Steam passar på alla typer av hårda golv och kan även fräscha upp korthåriga mattor.

Den praktiska ångmoppen för alla golvtyper kommer dessutom med en inställning för ångeffekt. På så sätt kan du ställa in ångintensiteten från max till minimum där du vill kunna rengöra även känsliga golv.

Steam är enkel att hantera tack vare en lätt vikt och ett rörligt mopphuvud. Ångmoppen är 126 cm hög och väger endast 2,3 kg vilket gör den kompakt och smidig. Tack vare de medföljande mikrofiberkuddarna är den perfekt för alla typer av hårda golv, men också för mattor om du sätter på den medföljande mattglidaren. När den sitter på kan du dessutom använda den för att rengöra möbelklädslar och madrasser. Handtaget är ergonomiskt och gör ångmoppen otroligt dynamisk och lätt att hantera. Du kan städa upp till 120 m² med en enda vattentank (400 ml). Om du bor i ett område med extremt kalkrikt vatten är det viktigt att du använder destillerat vatten i ångmoppen. Skaffa din ångmopp redan idag och gör dina dagliga sysslor till något enkelt!

*testat på E.Coli bakterier

HUVUDSAKLIGA FÖRDELAR

1

Rörligt mopphuvud

Lätt att navigera runt föremål och möbler samt har den ett triangelformat mopphuvud för enkel rengöring i hörn.

2

2 mikrofiberdukar medföljer

De två mikrofiberdukarna tar effektivt bort även svåra fläckar. Återanvändbara och kan tvättas i 60°C.

3

Mattglidare

Steam levereras med en mattglidare som hjälper dig att effektivt rengöra dina mattor med ånga.

Produktdetaljer

Vanliga frågor

Ångmoppen kommer med en inställning för olika ångintensiteter och kan skapa ånga i upp till 28 minuter på en full vattenbehållare.
En ångrengörare fungerar med hjälp av tre komponenter: vatten, temperatur och tryck. Den heta och effektiva vattenångan hjälper till att mjuka upp smuts genom att lösa upp den. Trycket i moppen hjälper i sin tur till att avlägsna det från golvet för att sedan kunna torkas upp av mikrofiberduken.
Mikrofiberdukarna som ingår i denna ångmopp torkar bort smutsen med hjälp av kraften från ångrengöraren. Dukarna består av 91 % polyester och 9 % övriga material. De kan tvättas och återanvändas.
Ångan avdunstar omedelbart och lämnar dina golv torra och rena. Om du behöver arbeta lite längre på vissa fläckar kan golvet där blir lite fuktigt.
Nej, din ångmopp kan inte ersätta en dammsugare och fungerar endast som ett användbart komplement. När du har dammsugit hemmet hjälper den till att bli av med eventuella fläckar på golvet. Dessutom hjälper ångrengöraren till att döda bakterierna på dina golv, något som en dammsugare inte kan göra på egen hand.
a brand of FREUDENBERG