Vileda Actifibre – multiduk med en ny generation mikrofiberMöt vår nya mikrofiberduk med Actifibre och få skinande rena ytor utan ränder och vattenfläckar. Viledas Actifibreduk kombinerar 3 städegenskaper i en och samma duk - rengör enkelt fet och ingrodd smuts, suger upp all vätska och efterlämnar en skinande ren yta utan ränder. En allsidig talang som kommer göra underverk i ditt hem.


Product Highlights


1. Aktiv uppsugningsförmåga

Om du vill undvika att efterlämna ränder eller stänk, kommer Vileda Actifibre 100% mikrofibertrasa att bli ditt favoritstädverktyg. Dess höga absorptionsförmåga och aktiva uppsugningsförmåga lämnar inga rester på ytan.

2. Nästa generations mikrofibrer

Denna Actifibre-trasa med mikrofibrer är utformad för att kombinera viktiga städegenskaper som ett bekvämt grepp när den är fuktig eller våt, streck- och luddfri användning, hög vattenabsorption och plockar snabbt upp envis smutspartiklar.

3. Double-Colour Cloths

In our Vileda Actifibre surface cloth set, you will find two cleaning cloths – one is blue and the other is purple. Both are constructed and designed in the same manner.

MER INFORMATION om Vileda Actifibre-trasa

MER INFORMATION om Vileda Actifibre-trasa

Behöver du en ny, effektiv rengörare i hushållet? Är du redo för nästa mikrofibergeneration? Vårt senaste tillskott till Vileda-familjen är vår Actifibre-trasa. Den kombinerar de bästa egenskaperna och styrkorna hos beprövade städredskap.

Kombinationen av våra bästa system:

  • Inte flammigt eller randigt-när den används som fönster eller glasrengöringstrasa
  • Suger upp vatten och stora mängder anda vätskor- som en vattenabsorberande svamp
  • Samlar upp (djur)hår, envis smuts och partiklar -som en högkvalitativ mikrofibertrasa
  • Köp en av våra nya och förbättrade Vileda Actifibre-trasor med extra-starka integrerade mikrofibrer. Det präglade mönstret ger bättre grepp runt envis smuts och rengör till och med stora fläckar. PVA-beläggningen, polyvinylalkohol, stärker ytterligare det yttre lagret på våra Actifibre-dynor. Efter våttorkning behövs ingen efterföljande torkning eftersom tygets torkförmåga har optimerats av våra Vileda-experter.

    Oavsett om du vill städa ditt kök, ditt badrum eller något annat, garanterar mikrofibertrasan med Actifibre-teknologi en bekväm och effektiv städning för olika ytor, som kommer att förenkla dina sysslor avsevärt. Lämplig för vardagsstädning. Denna återanvändbara produkt är fullt utrustad för att ge dig skinande rena ytor och gnistrande briljans i ditt hem! Du kan damma, rengöra, torka av och använda den som en svamp- allt i ett!

    För att garantera hygienen, skölj regelbundet dina städtrasor, antingen för hand eller genom att tvätta dem i upp till 60 °C i tvättmaskin. Den mjuka mikrofiber- trasan med Actifibre-teknologi är en stjärna bland mikrofibertrasor och borde användas i alla moderna hushåll. Lägg till den i din samling av städredskap och upplev dess fulla potential. Gör ditt liv enklare med detta 2-pack av vår maskintvättbara, högkvalitativa Actifibre!

FÖRDELAR

1

Städning utan ränder

Precis som en fönstertrasa, lämnar denna Vileda Actifibre-trasa inga flammor eller ränder efter sig.
2

Vatten-absorberande

Precis som en tvättsvamp, suger denna Actifibre-trasa med mikrofibrer upp stora mängder vätska i ett svep.
3

Plockar upp partiklar

Precis som vanliga mikrofibertrasor, kan denna Vileda Actifibre-trasa samla smuts, hår och partiklar från alla ytor.

PRODUKTEGENSKAPER

Vanliga frågor

Materialet i denna rengöringstrasa består av 85% polyester och 15% polyamid. Den är belagd med ett lager av PVA för att effektiv skrubba och borsta ditt hem.
Mikrofibertrasan med Actifibre-teknologi är fyrkantig och mäter 29 x 29 cm.
Ja. Om du har husdjur, som katter eller hundar, är du bekant med det vanliga djurhårsproblemet. Vileda löser detta genom att utveckla städprodukter som är idealiska för att plocka upp djurhår. Actifibre-trasan med mikrofibersystem är ett perfekt verktyg för detta.
Nej, tack vare det super-mjuka materialet, är våra mikrofibertrasor rep- och luddfria, så du inte behöver oroa dig för att skada kakel, fönster eller andra ytor.
Ja. Om du har husdjur, som katter eller hundar, är du bekant med det vanliga djurhårsproblemet. Vileda löser detta genom att utveckla städprodukter som är idealiska för att plocka upp djurhår. Actifibre-trasan med mikrofibersystem är ett perfekt verktyg för detta.
a brand of FREUDENBERG