Vileda Mikrofiber Kök – rengöringstrasa av mikrofiberMed hjälp av denna mikrofibertrasa, kan du enkelt uppnå snabb och effektiv torkning, den viktigaste uppgiften för din kökstrasa. Viledas mikrofibertrasa kombinerar dessa funktioner med en hög absorption för att erbjuda dig den mest tillfredsställande städupplevelsen och garantera en smidig och snabb torkning.

  •  

Product Highlights


1. Hörnrengöring

Rengör även svåråtkomliga hörn och snäva vinklar med vår flexibla mikrofibertrasa.

2. Smidig torkning

Avlägsna fett och smuts snabbt och effektivt med endast ett par drag, tack vare mikrofibertrasans kraftfulla absorptionsförmåga.

3. Tvätta och återanvänd

Den tvättbara mikrofibertrasan kan återanvändas om igen utan att förlora sin regöringskraft.

MER INFORMATION om Vileda mikrofibertrasa

MER INFORMATION om Vileda mikrofibertrasa

Vileda mikrofibertrasa är en av de mest effektiva och pålitliga mikrofibertrasorna på marknaden. Dess rena mikrofibermaterial kommer med ett par skrubbande power zones som avlägsnar den tuffaste smutsen utan att lämna en enda repa eller rand på ytan. Du behöver inte använda rengöringsmedel eller liknande. Polera flera köksytor som plast eller trä enkelt. Den mjuka mikrofibertrasans lilla och praktiska design ger enkel torkning. Denna trasa tar snabbt bort smuts och vätskor. Mikrofibertrasan är också bra för att snabbt städa upp ludd utan att behöva ta fram opraktiska dammredskap. Som ett verifierat Vileda-städredskap, har mikrofibertrasan bättre hållbarhet än de flesta trasor. Svampar eller vanliga mikrofibertrasor kan inte jämföras med denna robusta och grundliga städtrasa. Den kan tvättas för hand eller i maskin efter varje användning. Efter att ha tvättats och torkats, är den mjuka trasan lika kraftfull som alltid, och tar bort även den största mängd smuts med ett svep. Lägg till denna trasa till din samling städredskap nu!

Mikrofiber kökstrasa – snabb och enkel torkning

1

Utmärkt till alla köksytor

Vår kökstrasa är användbar på olika ytor som plast, trä eller aluminium. Den torkar rent snabbt och effektiv.
2

Kraftfull mikrofiberabsorption

Med mer uppsugningsförmåga än vanliga mikrofibertrasor absorberar denna fina mikrofiberrengörare smuts och fett enkelt.
3

Tvättbara fibrer

Mikrofibertrasan kan tvättas om igen efter noggrann torkning, för hand eller i din tvättmaskin.

PRODUCT FEATURES

Vanliga frågor

Ja, denna Vileda mikrofibertrasa för kök kan även avlägsna klibbiga substanser som olja och mjölk. Den absorberar även rengöringsmedel. Fukta den innan användning för bättre absorption och skölj mikrofibertrasan grundligt efteråt.
Ja, denna mikrofibertrasa är ett hållbart och pålitligt redskap. Den är maskintvättbar och kan även sköljas för hand. Den kan återanvändas oräkneliga gånger och har en lång livslängd tack vare den rena och mjuka mikrofiberdesignen.
Mikrofibertrasan är en effektiv rengörare av både vätskor och partiklar. Bara fukta trasan innan användning och skölj den efteråt så att inga rester är kvar.
Som namnet antyder, är Vileda Mikrofiber Kök en mångsidig mikrofibertrasa som kan användas på alla vanliga köksytor som PVC, stål, akryl eller trä.
a brand of FREUDENBERG