Vileda E-Sweeper – den elektriska sopborsten för dina golvDenna elektriska sopborste är kraftfullare än en kvast och mer praktiskt än en dammsugare. Med hjälp av detta elektriska städredskap, kan du förenkla din vardagliga golvrengöring och lätta på arbetsbördan.

Product Highlights


1. Batterier med lång hållbarhet

Med hjälp av litium-jon-batterier, kan denna elektriska sopborste gå i 40 minuter efter en laddning om 3.5 timmar. Laddare ingår.

2. Perfekt för att plocka upp smuts

Den sladdlösa elektriska sopborsten rengör hår, smuts och till och med smulor och andra smutspartiklar från dina golv.

3. Bekväm manövrering

De flexibla lederna och det ergonomiska handtaget låter dig manövrera din uppladdningsbara elektriska sopborste över golven utan att du behöver böja dig ner eller kravla på golvet. Detta garanterar maximal komfort jämfört med en dammsugare.

MER INFORMATION om Vileda Electric Sweeper

MER INFORMATION om Vileda Electric Sweeper

Vill du sopa ditt golv med en kvast eller städa ytorna med en dammsugare? Nu kan du göra både och samtidigt! Viledas E-Sweeper kombinerar det bästa hos de två produkterna och använder elektricitet för att ytterligare förbättra dess rengöringsförmåga. Trappor och möbler är inte längre hinder. Våra elektriska sopborstar har dubbla rullar för att plocka upp hår, envis smuts och andra partiklar som inget annat städredskap. Genom att ladda det uppladdningsbara litium-jon-batteriet i 3.5 timmar, garanterar vi 40 minuters golvstädning. Modern design och funktionalitet kommer samman i en perfekt dammsugningsprodukt och denna högkvalitativa städproduktl ger de bästa golvrengöringsresultaten. Denna elektriska sopborste är en lättviktigoch sladdlös golvrengörare. Den är enkel att hantera, kan vikas ihop för att spara plats, och städar effektivt dina golv. Hårda golv och klinkers städas på nolltid. Heltäckningsmattor och mattor med kort lugg på upp till 8 mm är inget problem för denna högkvalitativa elektriska sopborste. Skölj och rengör din borste regelbundet och låt den torka helt innan du använder den igen. Rullarna kan tas ut för rengöring. Det ergonomiska handtaget garanterar ett säkert grepp och låter dig sopa under soffor och stolar, så att du inte behöver böja dig eller skrubba golven på knä. Aldrig mer ont i ryggen! Lägg till denna elektriska sopborste till din samling av golvrengörings-redskap och använd denna dammsugarborste nästa gång du städar dina golv.

HUR DU ANVÄNDER VÅR E-SWEEPER

1

Ladda batteriet

Innan du kan börja sopa golven, ladda den elektriska sopborstens batterier i 3,5 timmar för att kunna använda den i 40 minuter.
2

Börja sopa

Använd din laddningsbara dammsugare för att städa torra trägolv, klinkers och till och med heltäckningsmattor och mattor med kort lugg.
3

Förvara

För att spara plats, kan du enkelt skruva isär det tredelade teleskopskaftet och förvara din sladdlösa sopborste i ett skåp.

PRODUCT FEATURES

Vanliga frågor

Lyft upp produkten i skaftet, ta bort behållaren och töm den i soporna. Du kan också skölja behållaren med en våt trasa och under vattenkranen.
Till skillnad från en dammsugare, är den elektriska sopborsten sladdlös. Den är utrustad med ett laddningsbart batteri och kan manövreras fritt. Den är också mycket lättare och mer praktisk än en vanlig dammsugare, eftersom den fungerar som en sopborste och en dammsugare samtidigt. Dess borstar med dubbla rullar är väldigt effektiva, vilket gör produkten enkel att använda eftersom du snabbt kan sätta på den elektriska sopborsten och använda den nästan var som helst direkt.
Precis som din mobiltelefon, kan du enkelt plugga in laddaren och vänta på att den ska ladda. Den sladdlösa borsten är redo att användas i 40 minuter efter att ha laddats i 3,5 timmar.
Skölj bara smutsbehållaren under rinnande vatten. Rullarna kan tas bort från apparaten och även de sköljas under kranen. Notera: använd inte det elektriska städredskapet innan alla delar har torkat. Använd endast på torra golv.
a brand of FREUDENBERG