Vileda Virobi Slim – städroboten som dammar dina golv



Virobi Slim är den tysta, lilla hjälpredan som hjälper dig med enklare golvrengöring i vardagen. Koppla av medan den städar dina golv åt dig. Den är expert på att damma under dina möbler och fånga enkelt upp dammtussar och hår från ditt husdjur.


Produktegenskaper


1. Elektrostatiska dammdukar

Virobi Slim levereras med tre extra anti-statiska dammdukar. Dessa dukar är elektrostatiska och fungerar som dammagneter. De är enkla att tvätta och går att återanvända. När de gjort sitt kan du slänga dem tillsammans med ditt vanliga hushållsavfall.

2. Städar i 2 timmar

Städroboten är utrustad med ett kraftigt litiumjonbatteri som blir fulladdat på 5-6 timmar. Efter det är den elektroniska golvmoppen redo att automatiskt börja damma dina golv med hjälp av sin smarta navigering i upp till ca 4 timmar. Laddare ingår.

3. Städar under dina möbler

Virobi Slim är liten jämfört med sin föregångare. Med en höjd på endast 4,5 cm kommer den enkelt åt att rengöra under möbler och andra hinder.

MER INFORMATION om städroboten Vileda Virobi Slim

MER INFORMATION om städroboten Vileda Virobi Slim

Virobi Slim fungerar som en automatisk golvmopp för dina golv. Äger du ett husdjur har du antagligen någon gång hittat samlingar av hår i hemmet. I vissa rum är chansen inte lika stor att det samlas hår, såsom i badrummet, men vardagsrummet däremot har lätt att drabbas av en smärre attack av hår- och dammtussar.

För att bli av med damm och hår från dina golv är det därför en smart idé att använda dig av denna automatiska städroboten. Det kraftiga litiumjonbatteriet behöver endast ladda i 5-6 timmar för att bli helt fullt. Efter det är städroboten redo att rengöra dina golv i 4 timmar. Den har 2 olika rengöringsprogram på 30 och 120 min.

ViRobi är designad med en elektrostatisk teknik som garanterar en snabb och noggrann uppsamling av damm från dina golv. Du kommer dessutom enkelt åt under dina möbler tack vare den lilla höjden på 4,5 cm. Den rör sig tyst över alla typer av hårda golv. Efter att du har våtmoppat dina golv är det viktigt att säkerställa att underlaget är helt torrt innan du ställer ner din städrobot på golvet igen. Den lilla golvrmoppen rör sig utan sladd, dess batterier är uppladdningsbara och rengöringsdukarna är återanvändbara. Se bara till att tvätta dem för hand efter varje användning innan de gjort sitt och är redo att kastas.

Låt ViRobi sköta dina sysslor och njut av ett smart sätt att damma dina golv, utan att behöva lyfta ett finger. Roboten fungerar perfekt på trä och kan användas dagligen. Välj den starkare inställningen för en längre och mer effektiv städprocess. Om du inte vill skrubba, sopa, torka eller borsta dina golv - välj då någon av våra robotdammsugare som kan göra jobbet åt dig. Att damma hemmet har aldrig varit enklare!

SÅ HÄR ANVÄNDER DU VÅR STÄDROBOT

1

Ladda batteriet

Innan du börjar damma dina golv behöver du ladda upp den elektroniska moppens batterier tills dess att de är helt fulladdade. Därefter kan du använda den i 240 minuter.
2

Tryck på start

Placera den uppladdningsbara städroboten på ditt golv och tryck på start så samlar den upp all damm och hår.

3

Välj rengöringsprogram

Välj önskat rengöringsprogram, 30 eller i 120 min beroende på hur stort område som ska dammas.

Produktdetaljer

Vanliga frågor

Till skillnad från en tung dammsugare väger denna lilla golvrengörare endast 400 gram utan rengöringsduk. Den är kompakt, lätt, enkel att förflytta och att lägga undan. Dess slimmade design gör den smidig att förvara och tar inte upp något onödigt utrymme.
Naturligtvis kan städroboten användas dagligen. Ladda bara batterierna enligt instruktionerna och se till att du har ett lager med nya mikrofiberdukar så att du kan byta ut dessa vid behov.
Tryck bara på startknappen så kommer roboten automatiskt börja damma dina golv. Du kan välja det snabba städprogrammet för mindre områden eller det lite intensiva programmet för att rengöra större ytor i hemmet.
Vi erbjuder refillförpackningar för alla våra moppar och övriga produkter. Dessa finns att köpa i 20-pack.
Städroboten är speciellt utformad för att arbeta så tyst som möjligt. Den går därför att använda även under natten. Se dock till att plocka undan eventuella hinder från golvet så att din städrobot inte råkar fastna.
a brand of FREUDENBERG