Vileda VR 201 PetPro Robotdammsugare – effektiv uppsugning av djurhårEn robotdammsugare för alla typer av golv och ett extra bra val för alla husdjursägare! Med dubbla borstar och lameller i silikon samlar VR201 Pet Pro effektivt upp hår och släpper ifrån sig dem i en extra stor dammbehållaren. Filtersystemet fångar upp 99 % av allergener. 


Product Highlights


1. Dubbel borstteknik

VR 201 Pet Pro är utrustad med dubbla borstar och silikonlameller för att effektivt samla upp djurhår och släppa det ifrån sig i den exttra stora dammbehållaren. De ultrafina borsten gräver sig djupt ner i mattfibrerna och rengör på djupet.

2. Dubbelt filtersystem

Perfekt för dig med allergi då ett högeffektivt dubbelt filtersystemet fångar 99% av alla allergener och pollen, så små som 10 mikron.

3. Enkelt underhåll

De stora lamellerna i ett non-stick material släpper enkelt ifrån sig all smuts och behöver därmed inte rensas från hår. Dammbehållaren är enkel att lyfta av och tömma.

MER INFORMATION om VR 201 PetPro - robotdammsugaren för uppsugning av hår på alla golv

MER INFORMATION om VR 201 PetPro - robotdammsugaren för uppsugning av hår på alla golv

Njut av ett hem utan päls med vår nya sladdlösa robotdammsugare VR 201 PetPro! Den är speciellt utformad för att fånga upp djurhår på alla typer av golv och har ett rengöringssystem i 3 steg speciellt anpassat för mattor:

1. Två roterande sidoborstar

De två roterande borstarna på sidorna rengör effektivt svåråtkomliga utrymmen såsom kanter och hörn.

2. Patenterad Pet Brush

Patenterade Pet Brush är utrustad med silikonlameller som gräver sig ner i fibrerna för rengöring på djupet.

3. Stark sugkraft

Denna robotdammsugare för djurhår erbjuder kraftfull sugkraft för att göra sig av med smuts och hår från dina mattor.

Dess effektiva rengöringsegenskaper gör den till en perfekt robotdammsugare för dig som är allergisk mot djur och som enkelt och smidigt vill kunna rengöra dina mattor från päls som kan ha letat sig djupt ner i mattfibrerna.

Robotdammsugaren har fyra olika lägen att välja mellan:

  • Standardläge
  • Tyst läge
  • Schemalagt läge
  • "Hem"läge

Dess låga höjd på endast 8 cm gör att den enkelt kan komma åt att städa under möbler såsom soffor, sängar och andra låga hinder. Vill du få bort en specifik fläck kan du helt enkelt placera robotdammsugaren på det aktuella området. VR201 har ett navigeringsprogram som automatiskt rör sig i 2 olika mönster: zick-zack och spiral. Den är dessutom inställd på att åka tillbaka till dockningsstationen efter att den har slutfört det valda navigeringsmönstret.

Prova denna nya och förbättrade robotdammsugare för djurhår och alla slags golv. Den kommer erbjuda dig effektivare rengöring och därmed ge dig mer tid över för annat!

NY FÖRBÄTTRAD OCH PATENTERAD PET BRUSH

1

Dubbla borstar

Dubbel borstteknik för att enkelt och snabbt fånga upp och göra sig av med djurhår
2

Stora lameller

Stora lameller förhindrar att håret trasslar sig runt borsten
3

Silikonmaterial

Borstens silikonmaterial klibbar sig inte fast, utan ser till att effektivt gräva sig ner i mattfibrerna för rengöring på djupet

PRODUCT FEATURES

Vanliga frågor

Denna modell erbjuder en körtid på 90 minuter när batteriet är helt fulladdat.
Viledas städrobotar, och så även VR 201 PetPro för djurhår, är alla sladdlösa och arbetar självständigt. VR 201 PetPro återvänder dessutom automatiskt till sin dockningsstation.
Nej, det behöver du inte. Robotdammsugaren är utrustad med 4 sensorer som ser till att den inte kör ner från höga höjder. Den har också en inbyggd stötfångare för att den ska kunna rengöra runt möbler utan att skada dem. Ställ bara in hur länge du vill att robotdammsugaren ska arbeta och låt den sedan sköta sitt jobb.
a brand of FREUDENBERG