Vileda VR302 Robotdammsugare - med fokus på rengöringskraftVileda VR302 Robotdammsugare är din hjälpreda i vardagen, ett kraftfullt städredskap för effektivare och smartare golvrengöring. Är du trött på att spendera timme efter timme varje vecka på att dammsuga dina golv och mattor? Låt då robotdammsugaren VR302 med dockningsstation och fjärrkontroll bli din nya dammsugare och spara på så sätt tid och njut av ett rent hem.


Product Highlights


1.

Kraftfullt MAX-läge

Städar normalt i ett eco-läge men kan vid behov ställas om till MAX-läge för en effekt med upp till 60% större sugkraft för t.ex. mattor.

2.

Dubbelt filtersystem

Dubbla filter fångar upp 99% av alla allergener, pollen och smutspartiklar till en storlek på 10 mikron

3.

Rengöring i 3 steg

CSV-systemet (collect, sweep, vacuum) erbjuder, utöver huvudborsten och en stark motor, 2 st. roterande sidoborstar för effektiv rengöring av hörn och runt möbler.

MER INFORMATION om robotdammsugaren Vileda VR302

MER INFORMATION om robotdammsugaren Vileda VR302

Njut av modern dammsugning med robotdammsugaren Vileda VR302. Med den slipper du själv ägna dig åt tråkig dammsugning och kan i stället luta dig tillbaka och njuta av ett skinande golv och rena mattor.

Koppla av medan din robotdammsugare rengör ditt hem och effektivt utför dina sysslor. Den hittar automatiskt rätt rutt genom de integrerade sensorerna som dessutom känner av hinder och trappavsatser så att du inte ska behöva övervaka processen. Låt helt enkelt roboten sköta jobbet och få mer tid över till annat.

Bestäm själv hur robotdammsugaren Vileda VR302 med dockningsstation ska rengöra ditt hem för att passa just din inredning. Den kommer nämligen med 4 olika städlägen (ECO, MAX, Spot och schemalagd rengöring) och 3 olika städmönster (spiral, zick-zack och auto) , vilket ger dig många valmöjligheter samt en smidigare och flexiblare städupplevelse.

Oavsett om du vill använda robotdammsugaren Vileda VR302 för vardaglig dammsugning eller för att städa rent efter dina husdjur blir den ett mångsidigt komplement till din städutrustning. Den är utrustad med kraftfulla silikonborstar och en stor dammbehållare på 500 ml för att effektivt kunna samla upp stora mängder smutspartiklar och på så sätt lämna ditt hem skinande rent. Robotdammsugaren återvänder automatiskt till sin dockningsstation för laddning om batterinivån är låg.

Beställ robotdammsugaren Vileda VR302 nu och njut av modernare dammsugning!

HUVUDSAKLIGA FÖRDELAR

1

Tyst robotdammsugare

Robotdammsugaren Vileda VR302 kan användas när som helst på dygnet då den arbetar på en så tyst ljudnivå som 65 dB.
2

Trappsensorer

Den tysta robotdammsugaren med dockningsstation känner automatiskt av trappavsatser och liknande hinder så att den kan undvika dem
3

Plats för 500 ml

Huvudbehållaren på robotdammsugaren har plats för upp till 500 ml damm

PRODUCT FEATURES

Vanliga frågor

Ja, den erbjuder många fler möjligheter än vanliga dammsugare. Med 5 städlägen och 3 städmönster har du en mängd olika alternativ att välja mellan för att hitta din perfekta rutin
Självklart. Du kan använda robotdammsugaren Vileda VR302 med dockningsstation på alla typer av hårda golv
Den tysta robotdammsugarens batteri laddas automatiskt i dockningsstationen. Den återvänder till stationen efter att den städat klart.
VR 302 kommer med 5 städlägen: ECO, MAX (rekommenderad på mattor), rengöring av fläckar, schemalagd rengöring för daglig städning och Hem-funktionen för att få den att återvända till sin dockningsstation.
a brand of FREUDENBERG