Vileda Actifibre Fönster – mikrofibertrasan för glas och fönsterVileda Actifibre Fönster är den ultimata glastrasan av mikrofibrer för snabb och effektiv fönsterputs. Upplev smidig och praktisk glasputs med denna tvättbara mikrofibertrasa för dina fönster, glas eller speglar.

Product Highlights


1. 100% Mikrofibrer

Rent mikrofibermaterial för ultra-effektiv torkning och städning. Med Viledas unika mikrofiberteknologi, kan du plocka upp smuts och hårstrån från dina fönster på nolltid.

2. Hög-absorberande yta

Den stora mikrofibertrasan lämnar dina fönster skinande rena, tack vare dess super-absorberande yta.

3. Präglad design för smidig

Friktion mot ytor under städning minskas avsevärt tack vare de präglade ving-formade mönstren på mikrofibertrasans yta.

MER INFORMATION om Vileda Actifibre mikrofibertrasa för glas och fönster

MER INFORMATION om Vileda Actifibre mikrofibertrasa för glas och fönster

Är du trött på frustrerande och tråkigt arbete när du putsar fönster varje vecka? Med vanliga trasor eller dukar kan denna uppgift bli en stressande syssla. Som tur är kan den praktiska Vileda Actifibre mikrofibertrasa för fönster och glas göra denna upplevelse till en smidig och bekväm städprocedur för fläckfria och skinande fönster. Bestående av ett 100% rent mikrofibermaterial och utrustad med präglat mönster i form av korsade vingar, rengör mikrofibertrasan för glas och fönster effektivt dina fönster i endast några svep. Den är även ett bra val för att putsa speglar eller glas perfekt rena utan att lämna efter sig repor, ränder eller fläckar. Du kan till och med använda denna stora mikrofiberduk för att torka ren din vindruta från fint damm, smuts och andra partiklar för långvarig och repfri glans. Tack vare den reducerade friktionen som den vingformade designen erbjuder, kan mikrofibertrasan till och med hantera även mycket ömtåliga ytor effektivt utan att skada dem. För en extrakraftfull absorption, har vi lagt till ett PVA-lager (polyvinylacetat) på mikrofibertrasan, vilket ökar trasans absorptionsförmåga när den är torr eller blöt. På detta sätt kan den effektivt användas för både rengöring och torkning. Med denna kraftiga uppsugningsförmåga, blir mikrofibertrasan ännu mer användbar än de flesta dammtrasor när det kommer till glasrengöring. Köp din egen Vileda Actifibre mikrofibertrasa för glas och fönster idag. Upplev en ny och förbättrad glasrengöringsupplevelse!

NY FÖRBÄTTRAD MIKROFIBERTRASA FÖR GLAS

1

Grundlig fönstertorkning

Den rena mikrofiberdesignen är det perfekta valet för felfri fönsterputs. Bara några drag är tillräckligt tack vare materialet i 100% mikrofiber.
2

Lätt att tvätta

Lägg bara in din trasa i tvättmaskinen efter användning för att få bort fläckar och rester. Den är tvättbar i upp till 60 °C.
3

Reducerad friktion

Tack vare sin integrerade vingformade, präglade design, kommer du att uppleva optimal kontakt med ytan.

PRODUCT FEATURES

Vanliga frågor

Mikrofibertrasan för glas ska främst användas på släta ytor som fönster eller speglar. För andra ytor, som trä eller laminat, kan du ta del av vårt breda utbud av andra städredskap och relaterade produkter.
Ja, vi rekommenderar att du tvättar din glasrengöringstrasa i upp till 60 °C i din tvättmaskin efter lång användning.
Ja, förutom till fönsterputs är mikrofibertrasan också idealisk för extra putsning av dina glas och koppar.
Storleken på Actifibre mikrofibertrasa för glas och fönster är 0.7 x 18.5 x 25 cm.
a brand of FREUDENBERG