Vileda Standard – hushållshandskar i gummi


Dessa hushållshandskar i gummi fungerar för en mängd olika ändamål och kan användas under många olika hushållssysslor. De skyddar särskilt bra mot oljor, fett, kemikalier och lösningsmedel. De består av 100 % nitril, vilket är ett material som skyddar din hud och säkerställer svettfria händer.

Product Highlights


1. 1. Fria från latex och puder

Våra handskar är 100 % fria från latex och puder. Dessa hushållshandskar i gummi är därför lämpliga för allergiker och de kommer inte orsaka irritation på huden. Det pulverfria materialet motverkar svettningar och ger på så sätt ytterligare skydd till din känsliga hud.

2. Hög beständighet & hållbarhet

Handskarna är extremt hållbara och upp till fem gånger mer resistenta mot kemikalier, oljor, fetter, lösningsmedel och rengöringsmedel.

3. Bekväm bomull

Ett bekvämt foder i bomull erbjuder en behaglig användarupplevelse. Handskarna är inte för tighta och erbjuder en perfekt passform för en bra känsla i händerna.

MER INFORMATION om Viledas hushållshandskar i gummi Standard

MER INFORMATION om Viledas hushållshandskar i gummi Standard

Vileda Standard är ett par mångsidiga hushållshandskar i gummi för dina vardagliga sysslor. De kan användas när du städar och vill skydda dig mot lösningsmedel och rengöringsmedel, om du arbetar i ett laboratorie och behöver hantera kemikalier eller om du jobbar med catering och hanterar livsmedel. Använd dem hemma för olika typer av uppgifter och när du vill skydda dina händer lite extra. Hållbara handskar skyddar inte bara din hud från skador och skärsår, utan också mot vatten och slitage. De tål stora mängder kemikalier och garanterar dig ett säkert skydd för händerna. Om du lider av känslig hud eller allergi kan vi med glädje berätta att dessa hudvänliga hushållshandskar i gummi är gjorda av 100 % nitril. Förutom att de är hudvänliga skapar de en säker barriär tack vare deras höga hållbarhet och motståndskraft. För att ge tillräckligt grepp och skydd är dessa hushållshandskar i gummi framtagna med en texturerad yta, vilket säkerställer säker hantering av disk. Bomullsfodret i handskarna erbjuder en bekväm känsla och det pulverfria materialet säkerställer svettfria händer. Njut av fördelarna med våra multifunktionella hushållshandskar i gummi och köp ett eget par nu!

VÅRA HUSHÅLLSHANDSKAR I GUMMI

1

För känslig hud

Det latexfria materialet gör dessa hushållshandskar i gummi lämpliga för de som lider av känslig hud eller allergi.
2

Bra grepp

Handskarna är utrustade med en greppvänlig yta och lämpar sig därför för såväl disk som för andra uppgifter som kräver försiktig hantering.
3

100 % nitril

Tillverkade av 100 % resistent nitrilmaterial. Det är upp till fyra gånger så hållbart som latex.

PRODUCT FEATURES

Vanliga frågor

Våra hushållshandskar finns i storlekarna Medium till Large.
Ja, de är godkända av HACCP, vilket innebär att de är säkra för att hantera mat. De är otroligt resistenta mot oljor och fetter.
Handskarna Vileda Standard kan användas för hantering av livsmedel, rengöring med lösningsmedel eller vid användning av kemikalier.
Dessa hushållshandskar i gummi kommer med en lätt texturerad yta för att säkerställa ett bra grepp när du till exempel ska diska.
Denna produkt kommer i en ljusgrön färg. De skapar därför stor kontrast till din disk, din mat och din hudfärg för att lyfta fram den syntetiska kompositionen. Detta minskar också risken att du skär dig själv när du exempelvis hackar grönsaker.
a brand of FREUDENBERG