Vileda SuperMocio Microfibre & Power Mop – XL mikrofibermopp för golv


Den robusta, men samtidigt flexibla, Vileda SuperMocio Microfiber & Power XL Mop är otroligt effektiv när det kommer till envis smuts och svåra fläckar. Den specifika hopsättningen av de långa, vita mikrofiberremsor i kombination med de röda gör mikrofibermoppen till en utmärkt städprodukt för att fånga upp olja, hår, partiklar och klibbiga ämnen. mer ... +

Produktegenskaper


1. Unika röda fibrer

De röda remsorna, vilka är sammanvävda med de vita, är speciellt utformade för att garantera en förbättrad rengöringsupplevelse tillsammans med denna extra stora mopp.

2. Teleskophandtag

För att du ska kunna moppa dina golv på ett så säkert och effektivt sätt som möjligt kan handtaget på mikrofibermoppen justeras i en längd som passar just dig. När XL-moppen är helt utdragen har den en maximal längd på 1,11 meter.

3. Kan tvättas i maskin

Det avtagbara huvudet på mikrofibermoppen är enkelt att rengöra. Lägg det helt enkelt i tvättmaskinen och tvätta i 40 °C för att bli av med kvarvarande rester på rengöringsfibrerna.

MER INFORMATION om Viledas SuperMocio Microfibre & Power Mop

MER INFORMATION om Viledas SuperMocio Microfibre & Power Mop

Känner du dig ibland frustrerad över hur mycket hår ditt husdjur lämnar efter sig runt om i huset? Finns det speciella områden där håret verkar gilla att samlas lite extra mycket? Ibland känns det som en omöjlig uppgift att bli av med allt djurhår hur mycket du än dammar och sopar. Med nya SuperMocio Microfibre & Power Mop kan du dock göra skillnad på detta och enkelt börja rengöra efter dina husdjur, dina barn och dig själv. Den innovativa teknologin som kombinerar klassiska vita och röda mikrofiberremsor erbjuder en helt ny städupplevelse. Mikrofibermoppens röda remsor hjälper till att fånga upp hår och partiklar, medan de vita suger upp klibbiga vätskor och envis smuts. Även fett kan enkelt avlägsnas från vinylgolv och andra underlag. För att ställa in den med en längd som passar dig kommer mikrofibermoppen med en ergonomisk design och ett utdragbart teleskophandtag. Moppens citronformade huvud ser dessutom till att du lätt kommer åt svårtillgängliga platser och hörn i ditt hem. På så sätt behöver du inte krypa runt på golvet eller skrubba fläckar för hand. För att göra rent XL-moppens avtagbara huvud kan du tvätta det i tvättmaskinen på högst 40 °C. SuperMocio Microfibre & Power Mops otroliga prestanda kan förbättras ytterligare genom att använda den tillsammans med SuperMocio Bucket & Torsion Wringer och på så sätt addera ytterligare en hjälte till ditt städskåp. Städa snabbt och enkelt av alla typer av ytor i ditt hem med hjälp av SuperMocio Microfibre & Power Mop. Med Viledas SuperMocio Microfibre & Power Mop kommer dina vardagliga städsysslor att kännas betydligt enklare!

HUVUDSAKLIGA FÖRDELAR

1

Citronformat huvud

De vita och röda mikrofibrerna i XL-moppen är placerade i en citronliknande form, vilken är speciellt utformad för att komma åt och effektivt rengöra svåråtkomliga platser
2

Exceptionella fibrer

SuperMocio Microfibre & Power XL Mop har en kombination av två olika fibrer. De unika röda fibrerna är designade för att fånga upp hår, medan de vita fibrerna suger upp klibbiga vätskor
3

Fettborttagning

Att få bort fett- och oljefläckar kan vara svårt, men tack vare den mikrofiberteknik som SuperMocio Microfiber & Power XL Mop använder sig av blir det en enkel match.

Produktdetaljer

Vanliga frågor

Ja, SuperMocio Microfibre & Power Mop passar med en av Vileda-hinkarna: The SuperMocio Bucket & Torsion Wringer.
Tryck in den röda knappen på moppskaftet i anslutning till mopphuvudet och avlägsna det.
Tyvärr, mopphuvudena är inte alltid utbytbara. Kontakta kundtjänst för ytterligare information.
Vi rekommenderar att du använder XL-moppen på fasta golv som vinyl, linoleum och klinker (t.ex. badrum, kök). För rengöring av trägolv och laminat är det viktigt att vara försiktig när det kommer till mängden vatten som ska användas på golvet. Vrid ur mikrofibermoppen försiktigt före rengöring och använd absolut inte för mycket vatten på trägolv!
Om du utsatt din mikrofibermopp för kraftig användning och inte rengjort den ordentligt efteråt är det möjligt att du måste tvätta den för hand för att få bort de envisaste resterna. Vi rekommenderar att du tvättar produkten efter varje användning. Om du rengör den som rekommenderat kan du komma att behöva göra om proceduren för hand. Ett tips är att efter varje användning snabbt skölja av XL-moppen under rinnande vatten.
a brand of FREUDENBERG