Vileda SuperMocio Soft Mop – perfekt för rengöring av känsliga underlag


Stadiga Vileda SuperMocio Soft Mop rengör skonsamt dina golv från smuts. De gula mikrofiberremsorna är otroligt absorberande och rengör effektivt hela ditt hem. Det är enkelt att skonsamt rengöra känsliga golv och klinkers med denna mjuka mopp. mer ... +

Produktegenskaper


1. Vattenabsorberande

De gula mikrofiberremsorna är otroligt absorberande och suger upp vätskor, även oljebaserade, i ett svep. De garanterar en snabb och effektiv rengöring på både klinkers och golv.

2. Fast handtag

För att garantera en säker och effektiv rengöringsupplevelse kommer moppen med ett fast handtag. Perfekt för dig som letar efter en mopp med ett stabilt och stadigt grepp.

3. Kan tvättas i maskin

Det avtagbara huvudet på moppen är enkelt att rengöra. Lägg det helt enkelt i tvättmaskinen för att bli av med kvarvarande rester på rengöringsfibrerna. Genom att göra detta förlänger du den mjuka moppen SuperMocios livslängd och ser till att den behåller sina hygieniska egenskaper.

MER INFORMATION om Viledas SuperMocio Soft Mop

MER INFORMATION om Viledas SuperMocio Soft Mop

Vileda SuperMocio Soft Mop rengör skonsamt dina golv och klinkerplattor. Dess citronformade huvud är utformat för att göra det enkelt för våtmoppen att komma åt svåråtkomliga fläckar och du får enkelt bort smutsen med hjälp av dess supermjuka remsor. En annan fördel är dess förmåga att suga upp vatten och oljiga vätskor. Våtmoppen består av 50% viskos, 30% PES-mikrofiber och 20% polypropen. Genom att utrusta moppremsorna med mikrofibrer får du ett skinande rent golv utan ränder. Våtmoppens robusta handtag garanterar ett starkt och enkelt grepp. Den mjuka moppen är särskilt lämpad för rengöring av hörn. Tack vare det citronformade huvudet kommer de svåråtkomliga hörnen inte längre vara ett problem. Mopphuvudet kan tvättas i maskin. Moppen är utformad för att kunna rengöra de flesta typer av ytor på nolltid. Du gör helt rätt i att använda dig av Viledas högkvalitativa mikrofibrer om du vill upprätthålla ett säkert och hygieniskt hem. Den mjuka moppen glider över golvet och suger åt sig smuts och hår likt en magnet. För bästa möjliga rengöringsresultat - kombinera denna våtmopp med SuperMocio hinken. Efter att du använt din mjuka mopp kan du lägga i den i tvättmaskinen för enkel och smidig rengöring. Prova Vileda Soft Mop och rengör dina känsliga golv med omsorg!

HUVUDSAKLIGA FÖRDELAR

1

Citronformat huvud

De vita och röda mikrofibrerna i XL-moppen är placerade i en citronliknande form, vilken är speciellt utformad för att komma åt och effektivt rengöra svåråtkomliga platser
2

Exceptionella fibrer

SuperMocio Soft Mop har ett unikt system med två olika fibrer, vilket gör uppsugning av vatten till en enkel uppgift
3

Avlägsnande av smuts utan ränder

Den mjuka moppen använder sig av en mikrofiberteknologi för att inte lämna efter sig några ränder. Detta system ser också till att effektivt fånga upp fett och övriga partiklar

Produktdetaljer

Vanliga frågor

Ja, SuperMocio Soft Mop passar med de flesta Vileda-hinkarna.
Tryck in den röda knappen på moppskaftet i anslutning till mopphuvudet och avlägsna det.
Ja, du kan också sätta fast SuperMocio 3Action XL, SuperMocio Microfibre and Cotton, SuperMocio Microfibre Mop Clean & Collect och SuperMocio Microfibre & Power på handtaget.
Du kan använda SuperMocio Soft Mop på de flesta typer av golv. De extra mjuka remsorna minskar risken för skador på föremål och golv om de används med försiktighet.
a brand of FREUDENBERG