Vileda 2i1 Klassisk – kvasthuvudet för ditt hem


Viledas 2i1 Klassisk en kvast som varje hushåll borde ha. Kvasten har 2 olika borst för att klara olika sorters smuts bättre. Sopa golv och borsta övriga ytor kan göras enkelt med denna effektiva kvast med dubbla borst.


Product Highlights


1. System med dubbla borst

Det klassiska kvasthuvudet består av två aktiva borst i olika färg. De svarta volymborsten tar bort damm och de grå plockar upp hår och andra smutspartiklar.

2. Återvunnet PET-material

De olikfärgade kvastborsten är tillverkade av återvunnet PET-material, såsom gamla PET-flaskor och andra föremål. Detta kvastmaterial gör vårt klassiska kvasthuvud miljövänligt.

3. Vinklade kvastborst

För att nå in i hörn och plocka upp varje smutsigt hinder i vägen, är detta kvasthuvuds borst vinklade och lutar åt sidan.

MER INFORMATION om Vileda 2i1 Klassisk

MER INFORMATION om Vileda 2i1 Klassisk

Att använda en enkel sopskyffel och borste och samla ihop damm i papperskorgen är en tråkig syssla som de flesta av oss känner väl till. Den kan förenklas genom att sopa ett större område på kortare tid med ett större sopredskap. Vileda 2i1 Klassisk passar bra för den som letar efter en basmodell för hushållet. Denna kvast behöver inget underhåll och ingen specialbehandling. Den är underhållsfri och kan enkelt hanteras. Denna högkvalitativa sopprodukt för inomhusbruk är avsedd för att användas inomhus, verandor, balkonger och altaner kan också sopas. För att skapa ett dammfritt kök och hårfria badrumsgolv, ta bara fram detta kvasthuvud, fäst det på ett handtag, och börja sopa. Förvara ditt klassiska kvasthuvud i städskåpet där det tar upp väldigt lite plats. Denna högkvalitativa, multifunktionella borste är toppen för platsbesparande förvaring. Inkludera detta effektiva kvasthuvud i din dagliga golvrengöring. Även envisa eller kladdiga hårstrån i badrummet kan plockas upp med de aktiva grå borsten. Titta gärna på våra andra golvrengöringsprodukter, såsom sopskyfflar och mikrofibermoppar. Att damma får dina golv att glänsa, vilket du kan uppnå med denna kvasts svarta borstfibrer. Köp din Vileda 2i1 Klassisk nu och sopa undan dina bekymmer!

NYA FÖRBÄTTRADE MIKROFIBRER

1

Hörnrengöring

De mjuka borsten är böjda och kan sopa ditt golv och enkelt rengöra svårtillgängliga hörn.
2

Snabbt och enkelt

Med ett par drag, kommer de effektiva och moderna borsten att sopa dina golv rena.
3

Damma dina golv

Denna högkvalitativa golvsop är en multifunktionell produkt som sopar trägolv, klinkers, vinylgolv och PVC-golv.

PRODUCT FEATURES

Vanliga frågor

När det är fäst vid våra handtag, kan våra kvasthuvuden enkelt manövreras av dem som helst. Borsten är placerade i en speciell vinkel så att oåtkomliga hörn kan nås. Sopa under prydnader eller andra föremål är också super-enkelt tack vare de mjuka eko-borsten.
Utan handtag är detta kvasthuvud med mjuka borst 34 cm långt och 5,5 cm brett.
De dubbla borsten kan plocka upp större smutspartiklar, fint damm och hår. Du kan också skjuta större skräp över en slät yta med kvasthuvudet och samla upp det i en sopskyffel.
Vår standard, multifunktionella kvast med mjuka borst ska inte användas på mattor. Mattor med kort lugg kan dock borstas.
a brand of FREUDENBERG