Vileda Duactiva – antidamm kvast


Med en kombination av speciella borst och en anti-damm sektion i skum, samlar Vileda Duactiva alla sorters damm, smuts, hår och partiklar även på ojämna ytor utan att röra upp damm.


Product Highlights


1. 2 i 1 sopning

Duactiva antidamm-kvast kombinerar ett mjukt skumlager med hård, syntetisk borst för att samla allt damm i ett svep för ett tillfredsställande, grundligt städresultat.

2. Teleskopskaft

Tack vare teleskopskaftet som medföljer, är vår antidamm-kvast ett smart städredskap för personer av alla längder. Justera längden på teleskophandtaget inom intervallet 75 – 130 cm för enkel och individuell hantering.

3. Inget damm rörs upp

Så väl som dess borst, har Vileda Duactiva kvast en skumremsa, som inte bara samlar dammet på släta ytor, men som också utgör en barriär som hindrar det från att spridas.

MER INFORMATION om Duactiva antidamm-kvast

MER INFORMATION om Duactiva antidamm-kvast

Vill du damma ditt hem noggrant istället för att bara sprida runt dammpartiklarna? Skumsektionen på denna antidamm-kvast är konstruerad för att effektivt plocka upp även det finaste damm. Med sin smarta design, kombinerar Vileda antidamm-kvast två funktioner i en kvast för att garantera ett optimalt städresultat i ett svep. Borst- sidan samlar ihop smuts, större partiklar och hår, oavsett om det är ditt eget eller om du har husdjur, på jämna eller ojämna underlag. Skum- sidan samlar upp fint damm och är en barriär mot damm som virvlar upp på jämna underlag. Detta garanterar effektiv borstning av PVC, trä- och klinkergolv då den använder sin fulla sopyta åt båda håll. För att garantera att även de minsta hörn och smala utrymmen blir rena, har vi förbättrat designen hos Duactiva-borsten. De hårda borsten, som nu är vinklade vid toppen tillsammans med det smala kvasthuvudet och det utfällbara teleskopskaftet hjälper dig nå snäva vinklar, bakom skåp och under soffan. Allergiker behöver hålla sina sovrum rena och dammfria. Vileda Duactiva antidamm-kvast tar bort allt fint damm från dina golv tack vare sin anti-dammbarriär. Skumremsan är avtagbar och kan sköljas med vatten enkelt för att rengöra en från uppsamlat damm. Teleskopskaftet på Vileda Duactiva gör den lämpad för personer avolika längd. Dess omfång från 75 cm-130 cm gör den enkel att hantera, då du kan anpassa den individuellt till dina egna behov. För att skydda möbler, väggar och dörrar när du sopar, har vi utrustat kvasthuvudet på antidamm-kvasten med gummilister gjorda av termoplastisk elastomer som framgångsrikt skyddar från repor och skador. ta del av våra andra städprodukter, såsom våra moppar, mopprefiller, elektriska sopkvastar, skursvampar och borstar.Att sopa ditt hem grundligt har aldrig varit enklare och mer ingående än med Vileda Duactiva antidamm-kvast, så ta chansenoch köp detta smarta städredskap nu!

NY FÖRBÄTTRAD DESIGN

1

Vinklad topp

Duactiva antidamm-kvast har en hård, vinklad topp som skjuter ut från skummet så att du enkelt kan nå vinklar, kanter och trånga utrymmen.
2

Avtagbar dammbarriär

För att rengöra skumremsan på kvasthuvudet, avlägsna den enkelt från kvasten, skölj med vatten och låt torka innan du använder kvasten igen.
3

Möbelskydd

Vileda Duactivas rundade kanter har mjuka gummilister för att förhindra skador på dina möbler, väggar och dörrar.

PRODUCT FEATURES

Vanliga frågor

Ja, du kan kombinera kvastskaftet, såväl som kvasthuvudet, med alla standardkvastar med skruvfäste.
Kvasthuvudet på Vileda Duactiva antidamm-kvast är 33 cm brett.
Viledas antidamm-kvast är lämplig för alla inomhusgolv som laminat eller klinkers i kök eller torra badrum. Den är inte utformad för utomhusbruk, men vi har ett brett sortiment av andra städprodukter som svampar, handskar, mikrofibermoppar med hink och trasor för golvrengöring, så väl som fönsterrengöring och till och med robotdammsugare. Ta även en titt på vår högkvalitativa tvättvårdsprodukter, som strykbrädor, utfällbara torkställningar och torkvindor för att förbättra dina hushållsredskap med Vileda-produkter!
Om du fortfarande har frågor, feedback eller behöver ytterligare information, kontakta vår kundservice via https://www.vileda.com/se/contacts/ . Våra kundservicemedarbetare kommer att hjälpa dig med produktrelaterade frågor och problem, och förse dig med den information som du behöver.
a brand of FREUDENBERG