Vileda Acrobath – torkställning för badkar


Denna 10-m torkställning för badkar består av två lika stora nät, sammankopplade med en flexibel led på mitten. Viledas Acrobath passar perfekt i och på ditt badkar, om du har begränsad plats att torka dina kläder.

Produktegenskaper


1. Sparar plats

Om du bor i en liten lägenhet, är torkställningen för badkar idealisk eftersom den kan installeras ovanför ditt badkar för att spara plats. Du kan enkelt förvara den genom att vika ihop den.

2. Hållbart material

Näten på denna lättviktsprodukt består av belagd stål, vilket gör torkställningen väldigt stadig och stabil. Fötterna på torkställningen är av plast och har lång hållbarhet.

3. 3 möjliga positioner

För att placera din 10-m torkställning ovanpå badkaret i olika vinklar som passar dina torkbehov, kan du välja att placera den i takform, L-form, rakt mot väggen eller över ditt badkar.

MER INFORMATION om Vileda Acrobath

MER INFORMATION om Vileda Acrobath

Har du begränsat utrymme för att torka kläder hemma? Viledas Acrobath är en torkställning som passar perfekt i de minsta badrum. Allt du behöver är ett badkar för att hänga dina kläder på ställningen och du kan låta dem torka smidigt! Torkställningen för badkar är mångsidig och flexibel i formen för att passa dina behov och preferenser. Tvättställningen kan ställas in i en praktisk tak-form med fötterna på båda sidor av badkaret. När du använder L-formen, låt en vinge luta mot väggen och placera den andra på badkarskanten. Eller öppna den bara och lägg den rakt över kanterna på ditt badkar. Denna produkt är justerbar till olika positioner och kan enkelt användas för olika ändamål. Kläder som inte kan centrifugeras kan placeras på den raka och uppvikta torkställningen så att överflödigt vatten droppar direkt ner i badkaret. Ingen golvrengöring behövs! Ömtåliga plagg som ulltröjor bör torkas ovanpå den utvikta ställningen. För längre plagg, använd L-formen. För snabb torkning, ställ in torkställningen i takformen. Den vikbara torkställningen gör torkning i begränsade utrymmen mycket enklare. Förvara den inomhus är ingenting du behöver oroa dig för längre. Denna kompakta, lättviktaren på 1.3 kg kan stuvas undan var som helst när den är hopvikt! Stålrören är belagda med en vattenresistent beläggning så att de förblir rostfria. Plastfötterna är extra mjuka för att förhindra repor på badkarskanterna. Den justerbara torkställningen är ett idealiskt tillskott till ett singelhushålldärför att de kan torka en maskin tvätt på rören. Den kan också användas som ett extra 10-m hängutrymme, vilket är praktiskt för familjer som inte klarar sig med endast en torkvinda. Köp din torkställning för badkar nu!

FÖRKLARING

1

Vik upp

För att använda den platsbesparande torkställningen för badkar, vik ut dess två vingar. Dess 67 cm längd är perfekt för mindre utrymmen som ditt badrum.
2

Välj position

Torkställningen kan ställas in i en L-form, takform eller helt hopfälld.
3

Låt torka

Placera dina plagg på torkställningen och låt dem torka.

Produktdetaljer

Vanliga frågor

Våra torkställningar för badkar är särskilt utformade för att passa mellan kanterna på ditt badkar och väggen, så de är idealiska för badrum. Vi kan inte garantera den bästa torkupplevelsen om produkten inte används i enlighet med denna funktion.
Den varierbara torkställningen har följande mått när den är hopvikt: Höjd 72, Längd 68, Bredd 8 cm. När den är helt hopvikt är dimensionerna: Höjd 72, Längd 141, Bredd 8 cm. Du kan mäta utrymmet i ditt badkar och köpa torkställningen därefter.
Vår Acrobath har 10 m torkyta så att ett flertal plagg och handdukar kan hängas. Det här är tillräckligt med plats för ungefär en maskin tvätt.
Metallnätet är extra tjockt så att ömtåliga plagg kan torka utan att bli skrynkliga. När du viker ihop rören och viker ihop produkten helt, kan ullplagg läggas ovanpå för skonsam plantorkning.
a brand of FREUDENBERG