Vileda Aluminium 100 – för utom- och inomhusbruk


Denna torkställning med aluminiumrör är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Den är väderskyddad och dess aluminiumrör är rostfria och extra tjocka för att förhindra att kläderna blir skrynkliga. Aluminium-torkställningen är lätt och erbjuder plats för 1-2 maskiner tvätt.

Produktegenskaper


1. Vattenresistent

XXL-linorna hos aluminium-torkställningen är vattenresistenta och kan enkelt användas för att hänga din tvätt utomhus på balkongen, i trädgården eller på din altan. Rost kommer inte att påverka materialet i torkställningen.

2. 100% Aluminium

Rören hos denna lättviktiga torkställning är av 100% rostfri aluminium. Rören är extra tjocka för att minska skrynklor när du hänger din tvätt på torkställningen.

3. 3 Tvätthängare

Din vikbara tvättställning med aluminiumrör är utrustad med två integrerade tvätthängare och en löstagbar för ömtåliga eller mindre plagg. Att torka strumpor eller underkläder utan klädnypor är enkelt på denna ställning.

MER INFORMATION om Vileda Aluminium 100

MER INFORMATION om Vileda Aluminium 100

Oavsett årstid, torkar denna torkställning med aluminiumrör din tvätt under varma sommarkvällar så väl som under friska höstmorgnar utan att rosta. Dess utomhus- och inomhusbruk garanterar maximal komfort för dina vardagliga tvättsysslor. Genom att vika den silverfärgade deluxe-produkten platt, med hjälp av transportlåset, kan du enkelt stoppa undan den för att spara plats. Det förstärkta materialet hos denna torkställning är av 100% aluminium. Det betyder att torkställningen är belagd med väderresistent material och har en låg vikt. Dess 20 meter torkyta låter dig hänga stora mängder tvättade kläder på Aluminium 100 (upp till 2 maskiner tvätt). För att expandera torkställningen, vik enkelt ut den vänstra och den högra vingen. Du kan till och med sätta fast en klädhängare på sidorna av denna klädställning. Tyngre plagg kan hängas över torkställningens arm och ömtåliga kläder kan hängas på en av de extra torkställningarna. På detta sätt kan gamla städtrasor hållas separat från andra kläder. Klädställningen med aluminiumrör har stadiga fotstöd, vilket ger stabilitet att motstå de flesta väderförhållanden. XXL aluminiumrör förbättrar dess stadighet ytterligare. Säg adjö till din fladdrande tvättlina! Lägg till denna klädställning till din städutrustning idag och förenkla din tvätthängningsrutin alla tider på året. Passar perfekt både inomhus och utomhus!

NY FÖRBÄTTRAD, ALUMINIUMTORKSTÄLLNING

1

X-Ben

För maximal stabilitet är aluminiumklädhängaren konstruerad med X-formade ben.
2

Kompakt och lätt

Tvättställningen med aluminiumrör är kompakt och väger 2 kg. Den kan enkelt lyftas och bäras runt i hemmet.
3

Vikbar

För att spara plats, vik enkelt ihop Aluminium 100 torkställningen platt och förvara i ditt städskåp med dina andra tork- och städprodukter.

Produktdetaljer

Vanliga frågor

Förutom inomhusbruk, är torkställningen även lämplig för att torka din tvätt utomhus då den är väderresistent.
Måtten på den utvikta aluminiumklädställningen är: Höjd 92, Längd 167, Bredd 56 cm. Den kan enkelt placeras i en korridor eller utomhus på en balkong. Den viks ihop platt och kan förvaras utan att ta upp mycket plats.
Aluminium 100 erbjuder 20 meter torkyta när den är fullt utvikt. Detta ger dig tillräckligt med plats för att bekvämt hänga upp två maskiner tvätt på klädställningen.
XXL-rören gör att du kan hänga din våta tvätt på aluminiumrören utan klädnypor. De tjocka rören minskar också risken för veck.
a brand of FREUDENBERG