Vileda Express – torkställning för element för platsbesparande torkning


Express torkställning för element är den perfekta lösningen för mindre tvätt som snabbt behöver torka. De förstärkta plastarmarna ger ett stadigt och pålitligt ställ för dina kläder, en kökshandduk eller andra plagg.

Produktegenskaper


1. Justerbara armar

Du kan justera armarna för att passa olika storlekar. Detta ger flexibilitet och komfort då du kan anpassa din nya torkställning för olika element.

2. Stark och stadig plast

Plastarmarna på torkställningen för element garanterar starkt stöd för din tvätt. Detta gör den särskilt hållbar.

3. Vikbar design

Efter att du torkat din tvätt, kan du enkelt vika ihop torkställningen platt så att du med enkelhet kan förvara den bakom en hylla eller i ett skåp. Denna produkt är platsbesparande och kan användas i det mindre hushållet.

MER INFORMATION om Vileda Express – torkställning för element

MER INFORMATION om Vileda Express – torkställning för element

Vileda Express torkställning för element är det idealiska tillskottet till ditt hem för mindre tvättar. Den justerbara inomhustorkställningen erbjuder 3 meter användbar torkyta och kan enkelt placeras på ditt element tack vare sin flexibla och vikbara ledade design. Till skillnad från andra torkställningar, är den mycket flyttbar och flexibel tack vare de justerbara armarna som passar på alla typer av element och liknande. Som en intuitiv förlängning av dina element, skapar den plats för handdukar och mindre städtrasor kan snabbt värmas upp och torkas. Som en effektiv torkställning i flera våningar, smälter torkställningen för element in med dina möbler utan att störa din inredning. Dess stänger erbjuder ett subtilt och stabilt torkställ. Med sin vikbara design, är den särskilt användbar i mindre hem som en liten lägenhet eller husvagn. Den passar naturligtvis också för större utrymmen som badrum eller kök. Skaffa din egen Express torkställning för element idag som ett praktiskt tillskott till din torkutrustning och som ett smidigt och effektivt sätt att torka mindre tvätt!

Hur du använder Vileda Express torkställning för element

1

Vik upp torkställningen

Vik enkelt upp torkställningen genom att dra ut de flexibla plastarmarna.
2

Justera avståndet

Ändra avståndet mellan armarna och stängerna för att passa dimensionerna hos ditt element.
3

Lås armarna

Häng armhållarna på elementet tills de sitter fast och har ett bra grepp. Nu kan du hänga upp din tvätt på torkställningen.

Vanliga frågor

Du kan torka handdukar, trasor eller mindre klädesplagg som strumpor eller underkläder på torkställningen. Undvik att hänga upp stora tyger som sängkläder eller gardiner.
Ja, konstruktionen och användningen hos denna torkställning är så enkla som det kan bli. Fäll bara ut de förlängningsbara armarna och haka fast dem på ditt element.
Dimensionerna är 41 cm × 28,5 cm.
Torkställningen väger ungefär 422 g.
Denna torkställning erbjuder 3 meters torkyta, vilket räcker för mindre mängder tvätt och gör därför torkställningen till det perfekta valet för mindre spontantvätt mellan maskinerna.

Produktdetaljer

a brand of FREUDENBERG