Vileda Sunshine Premium – kompakt roterande torkvinda


Den nya kompakta och roterande torkvindan Vileda Sunshine Premium presenterar en enkel konstruktion, hållbart material och ett torkutrymme på 40 meter. Torka dina kläder, sängkläder, gardiner och annan tvätt snabbt och effektivt med den här platsbesparande torkvindan för utomhusbruk.

Produktegenskaper


1. Justerbar höjd

Justera enkelt höjden på den kompakta roterande torkvindan från 1,60 m upp till 1,90 m. Tack vare dess innovativa och justerbara design slipper du böja och sträcka dig varje gång du ska hänga upp ett plagg.

2. Torkutrymme på 40 meter

När torkvindan är fullt utvecklad erbjuder Sunshine Premium 40 meter torkutrymme för din tvätt. Det finns tillräckligt med utrymme för upp till 3 fulla maskiner tvätt.

3. Enkel konstruktion

Sätt i huvudstången i jordankaret och montera sedan fast den övre delen med några enkla rörelser. Att sätta ihop den kompakta roterande torklindan tar bara några minuter.

MER INFORMATION om Viledas kompakta roterande torkvinda Sunshine Premium

MER INFORMATION om Viledas kompakta roterande torkvinda Sunshine Premium

Torkning av tvätt är något som ingår i allas hushållssysslor. Problemet med de flesta torkanordningar är dock var du ska placera dem. De flesta torkvindor är otympliga och tar upp onödigt mycket plats och blockerar på så sätt passager, möbler och kanske till och med hela rum. Viledas kompakta roterande torkvinda Sunshine Premium löser detta problem då den både används och förvaras utomhus och har en slimmad och effektiv konstruktion samt design. Dess genomtänkta ovandel erbjuder ett generöst torkutrymme på 40 meter medan den nedre delen i princip inte tar upp något utrymme alls. Med en bredd på endast 2,20 meter är denna torkvinda för utomhusbruk perfekt lämpad för mindre trädgårdar och liknande utomhuslandskap. Dess yteffektiva design erbjuder tillräckligt med plats för 3 fulla maskiner tvätt, inklusive tunga tyger såsom täcken, sängkläder, filtar eller handdukar. Ett vattentätt skydd följer med denna innovativa, kompakta och roterande torkvinda för att säkerställa extra lång hållbarhet. Trä den över den hopvikta torkvindan för att undvika skador såsom rost och repor. Den stabila designen i aluminium gör torkvindan ännu tåligare. Skaffa din egen Vileda Sunshine Premium för utomhusbruk nu och slipp otympliga torkställ som tar upp alldeles för mycket plats. För att göra dig ännu nöjdare levererar vi denna kompakta roterande torkvindan med 3 års garanti. Upplev en helt ny nivå av yteffektiv torkning av tvätt med torkvindan Sunshine Premium!

VILEDA SUNSHINE PREMIUM – SNABB OCH ENKEL KONSTRUKTION

1

Förbered huvudstolpen

Placera markhylsan i jorden och trä i den nedre staven tills den sitter fast ordentligt.
2

Addera den övre delen

Placera den övre stången över den nedre huvudstången och få dem att fästa i varandra genom att matcha de två markeringarna. Justera sedan huvudskruven.
3

Justera torkvindan

Dra i linan för att veckla ut den kompakta roterande torkvindan. Använd den integrerade hävarmen för att justera höjden och använd skyddet när torkvindan inte används.

Produktdetaljer

Vanliga frågor

Ja, tack vare det paraplyliknande systemet kan den kompakta roterande torkvindan snabbt och enkelt monteras på marken. Du kontrollerar den enkelt med hjälp av en hävarm och lina.
Det robusta aluminiummaterialet gör den kompakta roterande torkvindan relativt motståndskraftig mot yttre påfrestningar. Använd det medföljande skyddet för ytterligare skydd mot väder och rost samt för att öka dess hållbarhet.
När den är hopvikt mäter torkvindan: • Bredd hopvikt: 120 cm • Djup hopvikt: 17,6 cm • Höjd hopvikt: 15,1 cm
a brand of FREUDENBERG