Vileda Surprise – förlängningsbart torkställ


Vileda Surprise är ett förlängningsbart torkställ för inomhusbruk som är perfekt för alla som behöver förhålla sig till ett begränsat utrymme. Dess praktiska och kompakta design och möjligheten att förlänga sidovingarna för extra utrymme skapar både bekvämlighet och komfort.


Produktegenskaper


1. Dubbelt så lång

Torkstället Vileda Surprise är utrustat med torklinor som kan justeras mellan 110 cm - 178 cm och erbjuder därmed torkutrymme för upp till 2 maskiner tvätt (20 meter).

2. Tjocka aluminiumskenor

Skenorna på den förlängningsbara torkställningen är extra tjocka och tillverkade av aluminium, vilket gör dem otroligt slitstarka. De tjocka linorna förhindrar att det lämnas ränder på din tvätt. Mindre skrynklor och veck betyder enklare och snabbare strykning!

3. Hängare för små plagg

En annan riktigt bra egenskap hos det förlängningsbara torkstället med vingar är den medföljande hängaren där du kan hänga upp små plagg såsom strumpor eller handskar. Med denna torkställning hänger kläderna säkert på plats, utan att du behöver använda dig av klädnypor.

MER INFORMATION om Viledas förlängningsbara torkställning Surprise

MER INFORMATION om Viledas förlängningsbara torkställning Surprise

Är du trött på att försöka få plats med mer än en maskins tvätt på en normalstor torkställning? Men har samtidigt inte tillräckligt med förvaringsutrymme för en större modell? Då är den förlängningsbara torkställningen Vileda Surprise den perfekta lösningen för dig! Med dess förlängningsbara tvättlinor erbjuds du all plats du behöver. Du kan använda den stängd med vingarna nedfällda när du bara har lite tvätt eller fälla ut dem för att skapa en lite generösare torkyta för större eller fler plagg. När vingarna är hopfällda blir linorna 110 m långa, för att sedan fällas ut och bli upp till hela 178 cm långa. Tack vare de X-formade benen går det enkelt och snabbt att vika ut och vika ihop den. Hopvikt kan den förvaras i princip varsomhelst, oavsett om du vill ställa den i badrummet, bredvid ett bord eller bara lutad mot en vägg i hallen. Den förlängningsbara torkställningen Surprise har integrerade hjul, vilka gör det enkelt att flytta den även när den är fullastad. Utöver allt detta ser ett säkerhetslås till att torkställningen inte viks ihop av misstag under tiden den används. Denna modell inkluderar även en hängare för mindre plagg såsom strumpor och underkläder för att förhindra dem från att trilla ner, utan att behöva använda klädnypor. Aluminiumskenorna på den förlängningsbara torkställningen Vileda Surprise är mycket stabila och hållbara och de är extra tjocka för att undvika att det skapas ränder i tyget på kläderna. På så sätt blir strykningen efteråt både snabbare och enklare. Nu kommer du inte behöva vänta på att kunna hänga på fler skjortor, jackor eller jeans på din torkställning – tack vare Vileda Surprise kommer du ha plats för att torka all din tvätt vid ett tillfälle. Köp den, prova den, älska den!

PRODUKTEGENSKAPER

1

Placering av din torkställning

För att förhindra att den fulla torkställningen skulle råka fällas ihop av misstag har de förlängningsbara vingarna på Surprise ett lätthanterligt säkerhetslås som ser till att hålla den öppen. Se till att din torkställning är korrekt placerad och monterad före användning.
2

Hängning av tvätt

Vår torkställning med vingar kan förlängas och erbjuder dig en torkyta för upp till 2 maskiner med tvätt. Dra bara ut tvättlinorna för mer utrymme och häng upp alla dina kläder och tvätt.
3

Förvaring

Den förlängningsbara torkställningen kan vikas ihop tack vare sina X-formade ben. Med den praktiska och kompakta konstruktionen och de integrerade hjulen kan Vileda Surprise enkelt och smidigt förvaras i köket, badrummet, tvättstugan eller var som helst i ditt hem.

Produktdetaljer

Vanliga frågor

Denna förlängningsbara torkställning är avsedd för inomhusbruk och ska därför inte användas för torkning av kläder utomhus. Det kan dock användas i skyddade områden i din trädgård, uteplats, terrass eller balkong.
När torkställningen är hopfälld mäter den 60,5 cm x 5 cm x 131,5 cm
De extra tjocka tvättlinorna på denna förlängningsbara torkställning är tillverkade av aluminium, medan sidorör och stativ är tillverkade av zinkbelagt stål.
Tyvärr är höjden på Vileda Surprise inte justerbar, men vi har ett brett utbud av alternativa torkställ och roterande torkvindor för både inomhus- och utomhusbruk, liksom en mängd andra hushållsprodukter.
Om du har ytterligare frågor, feedback eller behöver mer information är du varmt välkommen att kontakta vårt kundsupport via vår https://www.vileda.com/se/contacts Vårt kundtjänstteam ser fram emot att hjälpa dig med eventuella produktrelaterade problem och kommer göra sitt bästa för att ge dig den information du behöver.
a brand of FREUDENBERG