Vileda Universal – den vikbara torkställningen


Den nya vikbara torkställningen Vileda Universal är den perfekta produkten för bekväm torkning av tvätt. Förenkla dina hushållssysslor med denna praktiska vikbara torkställning med utdragbara vingar och smidig design.

Produktegenskaper


1. Förstärkt stålstativ

Stativet på denna vikbara torkställning är tillverkat av robust stål för att erbjuda extra stabilitet och hållbarhet så att ställningen ska klara av större mängder tvätt utan att vika sig. 

2. Förlängningsbara vingar

Vik ut vingarna på torkställningen Universal för att utöka torkytan eller vik ihop dem vid de tillfällen du inte har lika mycket tvätt. Detta ger dig tre olika torkytor att välja bland.

3. Smidig design

Torkställningen Universal har en smidig och vikbar design. Du kan enkelt göra den mindre för att kunna passa in i de flesta typer av skåp.

MER INFORMATION om den vikbara torkställningen Vileda Universal

MER INFORMATION om den vikbara torkställningen Vileda Universal

Att torka tvätt kan enkelt bli en frustrerande syssla om din torkställning är otymplig, oflexibel och svår att förflytta. Tack vare vår vikbara torkställning Vileda Universal är dessa dagar ett minne blott. Den innovativa designen med förlängningsbara vingar gör denna vikbara torkställning både flexibel och anpassningsbar. Använd mittdelen som din enda torkyta eller vik ut vingarna för ytterligare utrymme. Den har en total torkyta på 18 meter. Efter att din tvätt har torkat är det bara att vika in vingarna och på så sätt göra den mindre för smidigare förvaring. Tack vare dess slimmade design passar den in i eller bakom de flesta typer av skåp. Beroende på hur mycket utrymme du behöver kan du alltså justera de tre nivåerna för att passa mängden tvätt. På denna dynamiska torkställning kan du hänga kläder, handdukar och till och med filtar utan problem. Utöver detta är torkställningen Universal otroligt enkel att förflytta tack vare de stadiga hjulen, även när den är fullastad med tvätt. Njut av den innovativa och flexibla designen på vår vikbara torkställning Vileda Universal för snabb och effektiv torkning av tvätt och gör på så sätt dina vardagssysslor betydligt enklare. Köp din egen vikbara torkställning nu!

DEN VIKBARA TORKSTÄLLNINGEN VILEDA UNIVERSAL

1

Säkerhetslås för stabilitet

Stativet är utrustat med ett smart säkerhetslås för att förhindra att ställningen viks ihop av misstag.
2

18 meter torkyta

När torkställningen är helt utvikt erbjuder den upp till 18 meter torkyta.
3

Hjul för enkel förflyttning

Även när torkställningen är fullastad är den enkel att förflytta tack vare sina praktiska hjul.

Produktdetaljer

Vanliga frågor

Med ett maximalt torkutrymme på 18 meter klarar torkställningen Vileda Universal av två maskiner tvätt vid ett tillfälle.
Utan tvätt väger den 2,7 kg. Detta gör att den enkelt kan förflyttas och förvaras i huset.
Ja, de praktiska hjulen längst ner på torkställningen gör den enkel att flytta runt, även om den är fullastad med tvätt.
När torkställningen är helt utvikt mäter den: 199 x 55 x 93 cm När torkställningen är hopfälld mäter den: 55 x 5 x 129 cm
Ja, den vikbara torkställningen Universal klarar, tack vare den robusta konstruktionen av stål och aluminium, att bära en mängd tyngre tyger. Se dock till att jämnt sprida ut större tyger såsom filtar för att inte täcka andra tyger, då de annars inte får chans att torka ordentligt.
a brand of FREUDENBERG