Vileda VIVA Air UltraLight – roterande torkvinda för utomhusbruk


Denna roterande torkvinda för utomhusbruk passar perfekt att ställa i din trädgård. Den kommer med ett fodral för att skydda mot regn och ett jordankare för montering i betong. Häng dina kläder på torkvindans krokar för bekväm torkning av tvätt.

Produktegenskaper


1. 50 meter torkyta

Den stora roterande torkvindan erbjuder 50 meter utrymme att hänga din tvätt på. Detta motsvarar 4-5 fulla tvättmaskiner, vilket gör den till det perfekta valet för större hushåll.

2. Jordankare

Våra roterande torkvinda inkluderar jordankare med lock för montering i betong eller i gräsmattan i din trädgård. Använd dig av den medföljande basen för att sätta fast den roterande torkvindan i jorden.

3. Fodral för regnskydd

För att du alltid ska kunna räkna med att hänga din tvätt på rena linor är det en god idé att använda det medföljande fodralet för att skydda mot regn. På så sätt påverkas inte torkvindan negativt av dåliga väderförhållanden eller av att du inte använder den.

MER INFORMATION om Vileda VIVA Air UltraLight

MER INFORMATION om Vileda VIVA Air UltraLight

Vår flexibla och roterande torkvinda är det perfekta komplementet till den torkställning du använder inomhus. Den är utformad med fyra stadiga armar och erbjuder en generös torkyta på 50 meter, vilket ungefär motsvarar fyra till fem fulla maskiner tvätt. När du ska plocka undan den för förvaring behöver du bara täcka över den hopvikta torkvindan med det medföljande fodralet och sedan hänga upp den i dess krok. Även armarna är utrustade med krokar anpassade för galgar och andra tillbehör. Höjden upp till de 50 meter långa torklinorna är justerbar och utdragbar. Jordankaret kan monteras i din trädgård och gjutas fast med betong för att sitta säkert på plats i marken. Varje lina är fastspänd individuellt och kan enkelt spännas var för sig. Det vattenavvisande materialet är dessutom resistent mot UV-strålar och värme. Den högkvalitativa aluminiumstolpen är bärbar och vägar bara3,7 kg. Att torka dina kläder med hjälp av Viledas roterande torkvinda VIVA Air UltraLight en varm sommardag är både bekvämt och enkelt. Den roterande torkvindan ska inte användas inomhus. Det skyddande fodralet skyddar torkvindan mot smuts och regn så att du alltid ska kunna lita på att torklinorna är rena. Fodralet följer med i förpackningen.

NY OCH FÖRBÄTTRAD TORKVINDA I ALUMINIUM

1

Väder- och UV-skyddad

Den hållbara roterande torkvindan passar för utomhusbruk och kommer med ett väderskyddande fodral. Den är dessutom UV-resistent.
2

Utrustad med krokar

För enkel förvaring av torkvindan kan du hänga upp den i dess krok
3

Enkel förvaring

Torkvindan kan vikas ihop för att enkelt förvaras i städskåpet utan att ta upp onödig plats.

Produktdetaljer

Vanliga frågor

VIVA Air UltraLight kan ställas ner i marken med hjälp av ett jordankare som sedan måste gjutas fast med betong. Denna kan sedan stängas med ett lock när du vill ta in torkvindan för förvaring.
När torkvindan är hopvikt mäter den 197 x 14 x 14 cm.
Linorna som löper mellan de fyra armarna erbjuder en total torkyta på 50 meter.
Du kan hänga upp till 5 fulla maskiner tvätt vid ett och samma tillfälle på denna roterande torkvinda, något mindre om tvätten består av större tyger såsom sängkläder.
De robusta tvättlinorna fungerar utan klädnypor när du hänger stora tyger på den. Men om du vill hänga upp exempelvis t-shirts och underkläder bör du använda klädnypor för att se till att din tvätt inte flyger av.