INT_Header_DI_00014436.jpg

Design och innovation

Sanna innovationer är resultatet av ett kompromisslöst fokus på hur våra produkter används. En uppgift kan vara mer krävande att slutföra om produkten som används inte är tillräckligt bekväm. Speciellt om den används varje dag. Det utmanar oss att ständigt utveckla ännu bättre lösningar. Varje enskild del och funktion i våra produkter är utformade för att göra städningen så enkel som möjligt. Därför utvecklar vi vår produkt tillsammans med de personer som är mest beroende av att våra produkter håller hög standard: våra kunder. Vi arbetar nära med användarna för att identifiera behov, diskutera funktioner på redan existerande produkter, utvecklar nya prototyper och lanserar nya lösningar på marknaden. 

D&I 5.jpg

State-of-the-art innovationer och ständigt ett finger på teknikens puls är Viledas starka sidor. Det är därför våra uppfinningar som t.ex. non-woven materialet, vår mikrofiberteknik har satt nya standarder. Produkter som Vileda Fönsterduk, Glitzi, SuperMocio, allrengöringsduken och flatmopparna har alla revolutionerat sina kategorier och i vissa fall har de blivit generiska namn.

D&I 4.jpg

Flertalet patent och utmärkelser visar på vår uppfinningsrikedom inom produktutveckling och design, som t.ex. “Red Dot Design Awards” och “iF Product Design Awards”.

D&I 3.jpg
a brand of FREUDENBERG