Vileda Steam XXL – ångmoppen för stora golvytorVileda Steam XXL är ångmoppen Steams storebror. Den passar för dig som har stora öppna golvytor i ditt hem. Stabil och effektiv med ett extra stort mopphuvud rengör du dina golv snabbt och enkelt.


Product Highlights


1. Dödar 99,9 % av alla bakterier

Med Steam XXL behöver du inga kemikalier eller andra rengöringsmedel som kan orsaka skador på dina golv. Med endast vatten tar den död på 99,9 % av alla bakterier* och andra ohygieniska rester som finns på golvet. (*Testat på E.Coli bakterier)

2. Klar på 15 sekunder

Ångmoppen XXL laddas med en nominellt upptagen effekt på 1550 W och blir varm på endast 15 sekunder. På så sätt kommer din städrutin bli ännu snabbare.

3. Perfekt för större hushåll

Viledas Steam XXL är ett perfekt komplement till stora hushåll (från 100 m²), eftersom den extra breda ramen på 40 cm rengör större ytor effektivt och på betydligt kortare tid än vad en enkel mopp och hink någonsin hade gjort.

MER INFORMATION om Steam XXL – rengöring av stora ytor

MER INFORMATION om Steam XXL – rengöring av stora ytor

Steam XXL hjälper dig att enkelt och effektivt rengöra stora ytor i ditt hem. När du behöver städa utrymmen på över 100 m² kommer den här ångmoppen med stor sannolikhet bli en klar favorit bland dina städprodukter. Den extra breda ramen på 40 cm och munstycket ger en snabb täckning av alla typer av golv. Dess rektangulära form hjälper dig att göra rent även i hörn och andra svårtillgängliga ytor, även under möbler.

I de flesta fall räcker det inte att bara svabba golven för att de ska bli helt rena. Viledas Steam XXL hjälper dig med hygienisk rengöring i ditt hem och kommer samtidigt göra att du behöver lägga mindre tid på städning. Dess höga effektivitet och hygieniska förmåga att döda 99,9 % av alla bakterier* på golvet visar på den överlägsenhet XXL har mot de flesta andra rengöringsprodukter. Och den tar endast 15 sekunder att värma upp! En grön LED-lampa talar om när din Steam XXL är redo att användas.

Ångmoppen XXLs fördel gentemot konventionella golvrengörare är det faktum att denna produkt fungerar helt utan tillsatta kemikalier. Ånga är allt den behöver. På så sätt garanterar vi en giftfri rengöring utan utsläpp i ditt hem. Om du har barn eller husdjur kan detta vara ett avgörande i att du väljer din alldeles egna högpresterande ångmopp XXL. Genom att använda mattglidaren kan ångmoppen även fräscha upp dina mattor på bara några sekunder. Med en enkel inställning kan du dessutom reglera intensiteten på ångan för att även kunna rengöra de lite känsligare typerna av golv.

Ångmoppen levereras med en superabsorberande mikrofiberduk och en vattenbehållare. Den hållbara mikrofiberduken är återanvändbar och kan tvättas i tvättmaskin på 60° C. Vi rekommenderar att du tvättar mopphuvudets mikrofiberduk efter varje användning för bästa möjliga rengöring, tänk på att ej använda sköljmedel. Efter att ha använt den under en längre period rekommenderar även vi att du köper nya mikrofiberdukar. Skaffa dig en egen Steam XXL och gör dina städsysslor både effektivare och snabbare!

*Testat på E.Coli bakterier

NY FÖRBÄTTRAD DESIGN på Vileda Steam XXL

1

Inga kemikalier

Eftersom Steam XXL rengör med ånga behövs det inga kemikalier. Få ett säkert och rent hem med endast vatten.

2

7 meter lång sladd

Steam XXL kommer med en extra lång sladd så att du lättare kommer åt varje del av ditt hem. Sladden är 7 meter lång.

3

Passar alla golv

En ångmopp för alla hårda golvytor samt mattor, linoleum och förseglad parkett. 

PRODUCT FEATURES

Vanliga frågor

Den handhållna ångmoppen XXL är designad och utformad för att användas på golv och klinker. Efter att du använt den kommer 99,9 % av alla bakterier att vara döda.
Steam XXL är större än sin föregångare, men är fortfarande enkel att förvara. Den får plats i vanliga städskåp och tar inte upp särskilt mycket utrymme. Den väger endast 2,3 kg, vilket gör den både lätt att hantera och bära.
Häll inte rengöringsmedel i tanken på ångrengöraren. Den fungerar inte med rengöringsmedel, tvättmedel eller andra kemikalier. Det finns inget behov av några kemikalier alls. Den stora ångrengöraren använder endast den naturliga kraften av ånga för att effektivt rengöra dina golv.
Ja, du kan använda Steam XXL på alla hårda golv såsom klinker, vinyl, trä och laminat. Reglera mängden ånga för känsliga golv och prova på ett litet område före rengöring.
a brand of FREUDENBERG