Header teaser_topic_turbo_1600x400.jpg

Vad är det för något?

INT_CopyImage1_Floor3_00011140.jpg

Vad är det för något?

Turbo spinnmopp är en mopp och hink kombinerat som har en integrerad vridmekanism som kan styras med en fotpedal, som tillåter enkel urvridning av vattnet i moppen så din mopp får önskad fuktnivå.

Var kan jag använda den?

INT_CopyImage2_Floor3_00011140.jpg

Var kan jag använda den?

Turbo spinnmopp kan användas på alla hårda golvytor, inklusive trä och laminat – Det finns ingen anledning till att ha en för köket och en för vardagsrummet – om det är ett hårt golv är Turbo svaret.

Hur kommer det att förändra min mopp upplevelse?

INT_CopyImage3_Floor3_00011140.jpg

Hur kommer det att förändra min mopp upplevelse?

Låt oss först tala om stjärnan i showen – den integrerade vridaren. Vi berörde detta tidigare men här är hur det fungerar… När du ska vrida ur moppen så sätter du moppen i hinken som vanligt, men istället för att du behöver använda din egen styrka för att vrida ur moppen, trycker du helt enkelt ner fotpedalen och den integrerade vridaren spinner runt och avlägsnar vattnet du inte behöver. Du kan även styra önskad mängd fukt i moppen genom att trycka mer eller mindre på fotpedalen – hur bra är det?

INT_CopyImage4_Floor3_00011140.jpg

Nu ska vi prata om moppen själv. Mopphuvudet har ett 2-i-1 mikrofiberhuvud som plockar upp alla dessa små irriterande smutspartiklar, och med mikrofiber städning behöver man inte använda kemikalier eftersom det är tillräckligt effektivt för att avlägsna bakterier med endast vatten.
 

INT_CopyImage5_Floor3_00011140.jpg

Mopphuvudet är konstruerat så att det är så ergonomiskt som möjligt med ett triangulärt huvud för att hjälpa dig nå alla dessa besvärliga hörn och springor.

INT_CopyImage6_Floor3_00011140.jpg

Slutligen, här på Vileda vet vi hur irriterande det kan vara när du bär och ska hälla ut vattnet från mopphinken och råkar spilla överallt för att storlek och utformning på hinken inte är bra. Det är anledningen till att Turbo hinken har ett horisontellt handtag samt en integrerad hantagshållare som hjälper till med att bära och undvika oönskat spill.
a brand of FREUDENBERG