Vileda Multi Latex 10 – puderfria gummihandskar


Våra Vileda Multi Latex 10 puderfria gummihandskar är skonsamma, engångshandskar som garanterar optimalt skydd och bästa hygien för dina händer. Dessa elastiska mångsidiga handskar är gjorda av 100% naturlig latex och passar båda händer som en andra hud för att ge maximal taktil känslighet. Finns även som 40- och 100-pack.


Produktegenskaper


1. Mångsidig användning

Natural Latex 40 puderfria gummihandskar är idealiska för alla sorters vardagsbestyr. Oavsett om du färgar håret, städar köket eller toaletten eller utför trädgårdsarbete.

2. Kan användas på båda händer

Dessa hållbara engångshandskar passar den vänstra handen såväl som den högra och är enkla och snabba att ta på och ta av igen.

3. Puderfria

Vileda Natural Latex 40 är puderfria och därför extra skonsamma. Handskar med puder har en större risk för allergier då detta stöder latex-inkompatibilitet. Våra puderfria handskar förhindrar också att händerna blir svettiga.

MER INFORMATION om Vileda Natural Latex 40 Puderfria gummihandskar

MER INFORMATION om Vileda Natural Latex 40 Puderfria gummihandskar

Vileda Natural Latex 40 engångshandskar är gjorda av 100% naturlig latex, vilket gör dem hållbara och elastiska. Dessa mångsidiga handskar är praktiska i många olika situationer i vardagen och garanterar optimalt skydd och hygien. Våra puderfria latexhandskar är lämpade för städning av kök och badrum, då de vattentäta handskarna skyddar från kemikalier och krämer. De är också lämpliga för hårfärgning då de skyddar dina händer från missfärgningar av hårfärgen. Tack vare deras hållfasthet, kan Vileda Natural Latex 40 också användas för trädgårdsarbete. För att försäkra sig om en bekväm och tillfredsställande passform är Natural Latex 40 latexhandskar enkla och snabba att ta av och sätta på utan att de fastnar på händerna. Det krångliga problemet med att lista ut vilken handske som passar på vilken hand är över, då våra gummihandskar kan användas på båda händer. Våra vita, puderfria engångshandskar ger inte bara utmärkt rörlighet och taktil känslighet. De förhindrar också att dina händer svettas mycket, vilket kan vara ett stort problem med latexhandskar då fingerfärdigheten kan påverkas. De mjuka, puderfria gummihandskarna tillverkade av vårt högkvalitetsmärke Vileda är hypoallergeniska och skonsamma för din hud. Inte bara latexallergiker kan reagera på pudrade latexhanskar med hudallergier och irritationer, då den höga koncentrationen latexprotein samlas på pudret och kan irritera din hud. Detta har slutligen kommit till ända med våra puderfria Natural Latex handskar. Prova Vileda Natural Latex 40 puderfria gummihandskar och gör dem till dina nya favoriter för alla sorters hushållsaktiviteter. Köp engångshandskarna i latex nu!

ENKLA ATT HANTERA

1

Enkla att hantera

Våra latexhandskar är snabba och enkla att ta på och ta av, även med våta händer. De är dessutom lämpade för båda händer.
2

Mångsidig användning

Dessa skonsamma, naturliga gummihandskar är vattentäta, hypoallergeniska och godkända för livsmedelshantering. Det gör dem till ett användbart städredskap som inte bör saknas i något hushåll.
3

Som en andra hud

Natural Latex 40 puderfria handskar är hållbara handskar med många användningsområden som ger maximal taktil känslighet. Tack vare dess elastiska syntetmaterial, garanterar de även utmärkt rörlighet.

Produktdetaljer

Vanliga frågor

Natural Latex 40 engångshandskar kommer i olika storlekar. De finns i small/medium och i Medium large, för att garantera att de passar perfekt. Med engångshandskar i en storlek är den taktila känsligheten förminskad tack vare onödigt öppet utrymme i handskarnas fingertoppar.
Våra puderfria gummihandskar garanterar optimalt skydd och hygien för ditt hushållsarbete, men tyvärr är de inte sterila.
Ja, naturligtvis. Våra latexhandskar är lämpliga för att diska då de inte bara är vattentäta, de är också alkaliresistenta och låter inga geler eller krämer penetrera materialet.
Om du har fler frågor om våra Multi Latex 40 engångshandskar, våra produkter i allmänhet eller vill ge oss feedback, skicka ett meddelande till vår kundservice via https://www.vileda.com/se/contacts Vårt kundserviceteam hjälper dig gladeligen med alla produktrelaterade frågor för att ge dig den information du behöver.
a brand of FREUDENBERG