Vileda Food Safe Nitrile 40 – latexfria gummihandskarVåra latexfria gummihandskar är särskilt lämpade för latexallergiker. Handskarnas material är av 100% opudrad nitrile för att undvika svettiga händer och för att skydda känslig hud. Ett paket innehåller 40 nitrile-handskar lämpliga för hygienisk livsmedelshantering.

Produktegenskaper


1.

100% Resistent Nitrile

Det mjuka greppvänliga materialet hos dessa latexfria gummihandskar är högkvalitativ nitrile. De puderfria handskarna förhindrar att dina händer blir svettiga, och är motståndskraftigt mot revor. Tillverkade utan latex och perfekt lämpade för personer som lider av latexallergi.

2. Idealiska för matlagning

Mat kan tillagas säkert med dessa engångshandskar. De tunna handskarna är särskilt motståndskraftiga mot revor, oljor och fett, vilket gör dem idealiska för köket. De förhindrar också att dina händer absorberar lukt medan du till exempel hackar lök eller vitlök.

MER INFORMATION om Vileda Food Safe Nitrile 40 latex-fria gummihandskar

MER INFORMATION om Vileda Food Safe Nitrile 40 latex-fria gummihandskar

För att diska, städa eller hacka mat, använd bara våra kvalitetshandskar i nitrile för att hjälpa dig med det nödvändiga greppet och skyddet. De latexfria Food Safe gummihandskarna är idealiska i kontakt med mat och vid disk. När du hackar mat förhindrar färgen på handskarna att du oavsiktligt skadar dig själv. Dessa multikänsliga handskar minimerar risken för latexallergi med sin puderfria konsistens och är idealisk om du redan är allergisk mot latex. Välj denna bekväma handske om du har känslig hud och vill städa ditt hem utan att bli svettig om händerna. Det halkfria greppet hos dessa hållbara handskar är en annan stor fördel. Handskens motståndskraft mot olja, fett och vatten är praktisk när du arbetar i köket och badrummet. Att städa dessa rum med våra blå nitrile-handskar är bekvämt och effektivt. Det tunna och mjuka materialet hos dessa latexfria gummihandskar ger en behaglig känsla och låter dig känna allt. Den halkfria teknologin garanterar ett fast grepp och säker hantering av objekt när du bär handskarna. Den högkvalitativa gummihandsken är hållbar trots att den är extra tunn. Värdeförpackningen om 40 stycken är ett praktiskt tillskott till din hushållsutrustning. Skaffa dina latexfria gummihandskar nu och skydda dina händer när du utför hushållssysslor!

ATT ANVÄNDA VÅRA LATEXFRIA GUMMIHANDSKAR

1

 

För känslig hud

Det extra mjuka materialet hos våra latexfria gummihandskar gör dem idealiska för ömtålig och känslig hud.
2

Extra grepp

Dessa handskar omsluter dina händer smidigt och är utrustade med en säker halkfri yta.
3

Anti-svett

För att undvika svettiga händer, är dessa vattentäta handskar inte pudrade.

Produktdetaljer

a brand of FREUDENBERG