Vileda ActiveMax Lavatutto Mopp – premium mikrofiberflatmopp


Vileda ActiveMax Lavatutto classic mopp är en högkvalitativ flatmopp i mikrofiber som är utformad för att rengöra alla hårda golv. Fiberöglorna plockar upp damm och smuts och avlägsnar märken på ditt golv. 


Produktegenskaper


1. Vattenabsorberande

Viledas unika mikrofiberteknologi är inkluderat i detta städredskap. Den platta moppen består huvudsakligen av vita mikrofibrer (80%). Bomull ingår också i tyget för att garantera effektiv rengöring av smuts och damm och en snabb torkprocess.

2. Teleskopskaft

Behöver du ett längre skaft för att nå vissa områden i ditt hem? För att garantera en säker och effektiv moppning, anpassar sig teleskopskaftet till dina behov och kan expanderas.

3. Vertikal rengöring

Mikrofibermoppens konstruktion är designad för att passa på vertikala ytor. Trapetsoidformen hos moppen för trägolv är praktisk när det kommer till att städa trappor.

MER INFORMATION om Vileda ActiveMax Classic Mopp

MER INFORMATION om Vileda ActiveMax Classic Mopp

Städa snabbt och enkelt med Viledas ActiveMax Lavatutto mopp! Den platta mikrofibermoppen är en städprodukt som hjälper dig att få skinande golv på nolltid. För att moppa trägolv eller andra hårda golv, som klinkers, laminatgolv, pvc-golv, parkettgolv och trägolv, använd mikrofibermoppen! Den fuktiga mikrofiberdynan kommer att glida över dina golv och skrubba bort envis smuts och lämna en randfri glans. Djuprengöring garanteras. Denna produkt är väldigt vattenabsorberande och lämnar inga stänk eller vattenmärken på dina klinkers. Tygdynan är formad som en trapetsoid och är därför perfekt designad för hörnrengöring. Kombinationen av mikrofibrer och bomullstyg är en harmonisk sammansättning av både kraftfulla textilier och mjuka material. Därför kan mikrofibermoppen användas på ömtåliga golv utan att göra skada. Din rygg kommer att uppskatta denna mopps teleskopskaft som kan expanderas till önskad längd. Inga fler böjningar för att nå svåråtkomliga utrymmen! Avlägsnande av moppdynan kan ske från skaftet genom att trampa på en av spärrarna vid basen av städredskapet. Detta viker gångjärnet platt och låter mikrofiberdynan glida av. Moppen för trägolv är en klassisk platt mopp, för att anpassa fuktigheten för att passa dina behov. Ta reda på mer om våra andra städprodukter såsom trasor, kvastar och skursvampar eller använd vår spraymopp, enkla urvridningssystem eller våra mopphinkar. Testa Vileda ActiveMax Lavatutto mopp nu!

NY FÖRBÄTTRAD DESIGN

1

Rengör hörn

Den platta mikrofibermoppen är formad som en trapetsoid och passar enkelt in i hörn. Att nå svåråtkomliga områden i ditt hem blir mycket enklare med en perfekt formad mopp för hörnrengöring.
2

Fiberöglor

Moppen för trägolv kan avlägsna envis smuts och andra märken på dina golv med hjälp av de grå fiberöglorna. Dessa är designade för att öka moppens förmåga att samla upp fint damm.
3

Randfri glans

Den harmoniska kombinationen av mikrofibrer och bomull garanterar ett randfritt resultat och lämnar dina golv skinande rena.

Produktdetaljer

Vanliga frågor

Ja, ActiveMax Lavatutto Mopp är kompatibel med vissa Vileda-hinkar. Vi rekommenderar att du använder vår UltraMax Hink & Urvridare.
Sätt den platta moppen mot golvet framför dig och trampa försiktigt på den röda spärren för att vika gångjärnet platt. Dra sedan loss mikrofiberdynan och släng i den i nästa maskin tvätt.
Du kan köpa refill i dagligvaruhandeln eller på webben.
Du kan använda ActiveMax classic mopp på alla golv. Till och med parkett och trägolv är lämpliga för denna mikrofibermopp, tack vare dess skonsamma rengöring.
a brand of FREUDENBERG