Vileda UltraMat Turbo – effektiv urvridning med rotationskraftVileda UltraMat Turbo är en flatmopp med en urvridare som urvridningen enklare och effektivare. Ett lätt pedaltryck och moppen vrids ur med cenrtifigalkraften. Du bestämmer själv hur torr mopp du vill ha genom att trycka flera gånger. Moppenhuvudet är gjort  av olika typer av mikrofiber för att klara och alla typer av smuts. Att det är en flatmopp gör det enklare för användaren och moppen passar alla typer av golv.

*Undersökningen är genomförd av ett oberoende akrediterat institut för mikrobiologi & immunologi


Product Highlights


1. Premium fotpedal

Genom att trampa på pedalen, aktiveras vridmekanismen för att vrida ur moppdynan. På detta sätt avlägsnas smutsigt vatten och du kan justera fuktigheten hos mikrofibrerna beroende på antal pedaltryck.

2. Stänkskydd

För att förhindra att bli nedstänkt med smutsigt vatten, har urvridaren ett integrerat stänkskydd så att den snabba rotationen av mopphuvudet inte orsakar stänk.

3. Enkel urvridning

Den maskintvättbara dynan är utformad för en enkel och snabb urvridningsprocess. Den platta moppen kan vikas ihop genom att trampa på knappen för att vrida ur mikrofibertrasan inuti hinken.

MER INFORMATION om Vileda EasyWring Ultramax

MER INFORMATION om Vileda EasyWring Ultramax

Vill du göra rent dina klinkers i köket eller golvet i vardagsrummet utan att behöva böja dig ner och skrubba golven för hand? Viledas EasyWring Ultramax set presenterar två verktyg som är idealiska för snabb inomhusstädning med minimal ansträngning. Den platta moppen och hinkurvridaren fungerar hand i hand och kommer som ett set. Denna absorberande produkt låter dig välja om du vill använda en fuktig golvmopp eller en torr. Genom att vrida ur den i hinken, kan du justera moppdynans fuktighet. Ett tramp lämnar moppen relativt våt, vilket är perfekt för att våttorka klinkers. Upp till tre tramp vrider ur mycket vatten ur mopptrasan så att du kan torka trägolv och laminat. Med dessa produkter, är rengöring av olika ytor inga problem. Vinylgolv, klinkers och till och med parkett, laminat och trägolv är enkla att städa. Vrid ur mopphuvudet i hinken och tvätta det i tvättmaskin efteråt för att garantera dess sanitära egenskaper. Det bästa är dock att tråkig borstning och sopning tillhör det förflutna eftersom du enkelt kan vrida ur din mopp i hinken med hjälp av pedalen. De förstärkta power zone-ytan ger extra tryck i mikrofiberdynan så att du kan använda mindre fysisk kraft. Aldrig mer ont i ryggen eller direktkontakt med smuts! Dess stänkskydd garanterar en bekväm städning och håller dig torr. Dess mikrofiberremsa sitter fast på ett teleskopskaft som kan monteras isär i tre delar för att smidigt förvara spara plats. Den platta moppen och hinkurvridaren är utrustade med Viledas premium-mikrofibrer vilka är som magi för dina golv och får dem att skina. Ditt hem blir rent på nolltid. Skaffa din platta mopp och hinkurvridare idag!

NY FÖRBÄTTRAD DESIGN

1

Mikrofiber-teknologi

Den platta moppen i vårt EasyWring Ultramax System består av 80% mikrofibrer. XXL-mikrofiberdynan är ett väldigt effektivt städredskap.
2

Hörnrengöring

Den platta moppen är rektangulär, vilket är perfekt för hörnrengöring. Golvmoppen når perfekt under möbler och andra hörn i ditt hem.
3

Alla ytor

Använd den platta moppen och hinkurvridaren för att rengöra golv som laminat, klinkers, trägolv, vinylgolv och andra ytor.

PRODUCT FEATURES

a brand of FREUDENBERG