Vileda SuperMocio 3Action – mikrofibermopp med olika fibrerViledas mikrofibermopp, SuperMocio 3Action har tre olika fibrer för att ge bästa rengöringsegenskaperna. En röd zon som löser ingrodd smuts, en blå mikrofiberzon som tar bort fettfläckar och röda prickar i 3D som samlar upp hår och lösa partiklar.


Produktegenskaper


1. Trippel kraft för enklare moppning

Med vårt unika och tvättbara mopphuvud kommer det inte vara några svårigheter att komma åt även de svåraste hörnen. Viledas stora mopp SuperMocio 3Action kommer enkelt åt dammiga vinklar och vrår.

2. Utdragbart teleskophandtag

Teleskophandtaget på denna stora mikrofibermopp kan snabbt och enkelt justeras mellan 80 - 140 cm i längd.

3. Citronformad för enkel åtkomst

Teleskophandtaget på denna stora mikrofibermopp kan snabbt och enkelt justeras mellan 80 - 140 cm i längd.

MER INFORMATION om Viledas mopp SuperMocio 3Action XL

MER INFORMATION om Viledas mopp SuperMocio 3Action XL

SuperMocio 3Action är det perfekta valet när du vill utrusta ditt hem med den senaste städprodukten. Tack vare det innovativa konceptet att kombinera flera olika städegenskaper i en och samma produkt kommer du aldrig mer behöva tänka på att byta redskap för varje syssla. Till skillnad från andra moppar erbjuder den stora mikrofibermoppen SuperMocio 3Action en ny nivå av komfort i din dagliga golvvård. Den teleskopiska plast- och aluminiumkonstruktionen ger dig ett tillförlitligt handtag som kommer göra att du tar dig an moppningen med lätthet. Till skillnad från andra moppar kommer Viledas hygieniska och absorberande mikrofibermaterial att samla upp all typ av smuts och torka rent dina golv på bara några sekunder. Med Viledas mikrofibermopp SuperMocio 3Action får du helt enkelt alla viktiga golvvårdsfunktioner i en enda produkt. Oavsett om det handlar om att samla upp damm, hår, vätska, smulor eller lera kommer de tre olika zonerna på denna mikrofibermopp att få bort smutsen i ett enda svep. Kombinera gärna denna produkt med den nya och förbättrade Vileda SuperMocio hinkent med urvridare. Du hittar en mängd olika skurhinkar i dina favoritbutiker. Denna modell är en förbättring av Viledas tidigare mikrofibermopp SuperMocio 3Action och kommer nu i en ännu större storlek och erbjuder därför 25 % extra golvkontakt för en ännu noggrannare och snabbare rengöring. Skaffa dig en egen stor mopp och dra nytta av dess olika funktioner!

HUVUDSAKLIGA FÖRDELAR

1

Mikrofiberzoner

Det tvättbara mikrofiberområdet i denna stora mopp kan få bort även de mest envisa fläckarna
2

Avancerad teknik

SuperMocio 3Action samlar upp hår och lösa partiklar.

3

Kan tvättas i maskin upp till 60 grader

Det tvättbara huvudet på denna stora mopp kan enkelt rengöras i tvättmaskinen utan att tappa i effektivitet

Produktdetaljer

Vanliga frågor

Den stora mikrofibermoppen SuperMocio passar perfekt för rengöring av klinker och vinylgolv. På trä/laminatgolv är det viktigt att moppen är ordentligt urvriden innan den används på golvet.
Ja, du kan rengöra det tvättbara huvudet på den stora mikrofibermoppen i upp till 60 grader i din tvättmaskin.
Ja, de röda prickarna i 3D som återfinns i den stora moppen fångar effektivt upp djurhår och en mängd andra smutspartiklar.
Tryck in den röda knappen på moppskaftet i anslutning till mopphuvudet och avlägsna det.
Om du inte har fått svar på din fråga i den är sektionen kan du alltid kontakta oss via vårt onlineformulär. Vårt kundserviceteam ser fram emot att svara på dina frågor och ge dig den hjälp du behöver.
a brand of FREUDENBERG