Vileda SuperMocio Universal – extra högabsorberande mopp


Den robusta, men samtidigt flexibla, Vileda SuperMocio Universal är en högabsorberande mopp. Det enkla moppsystemet är effektivt när det kommer till vardaglig städning av damm och annan smuts. Det citronformade huvudet passar perfekt för rengöring av hörn.


Produktegenskaper


1. Extra hållbar

Den absorberande moppen är utrustad med rosa fleeceremsor som fungerar riktigt bra på envisa smutspartiklar. Tygblandningen fungerar som en svamp och suger därför med lätthet upp vatten.

2. Fungerar med alla handtag

Det enkla moppsystemet garanterar flexibel komfort och passar med alla Vileda SuperMocio-handtag för maximal kompatibilitet. Style-mopparna fungerar även med teleskopskaft.

3. Click’n’Pull

För att rengöra fleece- och viskoshuvudet drar du det uppåt för att på så sätt lossa det från handtaget med ett enda klick. Samma sak gäller när du vill byta ut mopphuvudet mot ett nytt.

MER INFORMATION om Vileda SuperMocio Style

MER INFORMATION om Vileda SuperMocio Style

Brukar din gamla golvmopp dränka golvet i vatten och lämna efter sig stänk och droppar? Då är det dags att byta ut den mot en ny, superabsorberande mopp. Oavsett om ditt husdjur har klivit in med smutsiga tassar på klinkerplattorna eller om barnen har blött ner hela golvet med regnvatten kommer Viledas SuperMocio Style ta hand om problemet. Den är mycket vattenabsorberande och torkar effektivt av dina golv. Ett smutsigt kök eller badrum är inte längre något hinder för din dagliga städrutin. Istället för att använda sig av mikrofiber är våra Style-moppar utrustade med fleecefibrer, vilket passar utmärkt för att torka upp på golv och de är också extra resistenta mot smutsfläckar. Glöm uttröttande skrubbning. Denna absorberande mopp fungerar som en svamp på dina golv och lämpar dem skinande rena. När du ska moppa laminatgolv är det viktigt att använda rätt mängd vatten, vilket ibland kan vara lite knepigt. För rengöring av känsliga golv rekommenderar vi därför att du minimerar mängden vatten i din mopp genom att vrida ur den ordentligt. Du kommer enkelt åt med moppen i hemmets alla vrår tack vare att den är designad just för rengöring av hörn. Att städa svåråtkomliga platser har aldrig varit enklare. Tack vare moppens citronformade huvud är den enkel att hantera. Du kan justera mängden fukt för att undvika att dina golv blir för blöta genom att helt enkelt vrida ur den i en skurhink. Vrid ur och börja svepa! Kombinationen av stil och funktionalitet passar utmärkt för rengöring av dina golv. Den absorberande moppen torkar dina golv med lätthet och dess stadiga handtag garanterar ett stabilt grepp. För att upprätthålla dess hygieniska egenskaper och förlänga dess livslängd kan du tvätta mopphuvudet i tvättmaskinen i upp till 60 °C. Avlägsna det absorberande mopphuvudet från det fasta skaftet genom att snabbt dra det uppåt och byt sedan ut det mot ett nytt. Denna universella golvmopp lämpar sig väl för all typ av smuts. Ta en närmare titt på våra andra golvprodukter, såsom mikrofibermoppar moppurvridare, mopphinkar, fönsterskrapor eller elektroniska städprodukter! Denna mopp är en bästsäljare: Gör dina hushållssysslor enklare med våra Vileda SuperMocio Style-moppar!

NY FÖRBÄTTRAD DESIGN

1

Citronformat huvud

Dessa rosa, absorberande moppar är citronformade för maximal flexibilitet.
2

Rengöring av hörn

Det enkla moppsystemet passar särskilt bra för rengöring av hörn. Dess citronformade huvud garanterar en snabb och grundlig rengöring.
3

Skinande ytor

För att rengöra golvytor såsom laminat, klinkers, trägolv och linoleumgolv - använd svampmoppen.

Produktdetaljer

Vanliga frågor

Ja, SuperMocio Style Power Mop passar med en av Vileda-hinkarna: The SuperMocio Bucket & Torsion Wringer.
Placera mikrofibermoppen bredvid benen och placera försiktigt din fot på det röda plasthuvudet. Dra sedan handtaget uppåt med händerna. Var försiktig och se till att handtaget inte är vänt mot dig eller några andra föremål som kan vara i vägen. Tips: Att sätta på ett nytt mopphuvud är enkelt tack vare vår smidiga click'n'pull-teknik.
Ja, alla SuperMocio-mopphuvuden är utbytbara. Kontakta kundtjänst för ytterligare information.
Tyvärr inte. Viledas SuperMocio Style enkla moppsystem kommer som en enda produkt, vilken du dock bör använda i kombination med någon av våra många hinkar för att enkelt kunna vrida ur smutsigt vatten.
a brand of FREUDENBERG