Vileda UltraMax Refill – tvättbar moppdynaFör att byta ut den tvättbara moppdynan och ge din UltraMax- eller 1-2-Spray-mopp en fräsch känsla behöver du bara köpa hem våra refilldynor. Får dina gamla städprodukter att kännas som nya igen med nya, rena fibrer!

Produktegenskaper


1. Dyna i 80 % mikrofiber

För att garantera en så grundlig rengöring som möjligt består den tvättbara moppdynan av 80 % mikrofiber, 8% polyester, 7% polyamid, 3% termoplastisk polymer och 2% polypropen. Det ger dig en tygblandning som är otroligt funktionell och effektiv när det kommer till att avlägsna envis smuts.

2. För rena och skinande golv

Refilldynan är utrustad med en PowerZone som hjälper till att ta bort smuts och andra partiklar för att lämna ditt golv skinande rent. Kombination av tyg och högpresterande material garanterar glänsande ytor och rena golv.

3. Vattenabsorberande

Refilldynan är mycket vattenabsorberande. Tack vare kraften från mikrofibrerna klarar den av att suga upp stora mängder vatten och andra typer av vätskor, vilket lämnar golvet torrt och skinande rent. Det enda du behöver tänka på är att vrida ur din mopp tills den är så fuktig som du önskar.

MER INFORMATION om refilldynan till Vileda UltraMax & 1-2-Spray

MER INFORMATION om refilldynan till Vileda UltraMax & 1-2-Spray

Känner du att dina gamla moppdynor har gjort sitt? Kanske har du upptäckt att moppens mikrofiberdyna har en hel del ingrodd smuts som inte går att tvätta bort? Då kan det helt klart vara dags att införskaffa en ny! Gör dig av med din gamla dyna och låt en ny modell med högpresterande fibrer göra entré i ditt hem. Vileda erbjuder en mängd olika refilldynor vilka är perfekta som ersättning och passar för en eller flera städprodukter från Vileda. Denna refilldyna för moppar kan till exempel enkelt sättas fast på din UltraMax- eller 1-2-Spray&-mopp (ej inkluderade) med hjälp av de förbättrade tryckknapparna. Det är bra att byta ut din moppdyna med jämna mellanrum för att säkerställa att den behåller sina hygieniska egenskaper. Denna refilldyna kan tvättas i tvättmaskin på upp till 60 °C. Den består av 80 % mikrofiber, vilket ger dig ett städverktyg som snabbt och enkelt fångar upp både smuts, fett och damm. Denna tvättbara moppdyna kan användas på alla typer av hårda golv såsom pvc-golv, linoleum, laminat, parkett eller trägolv. För att uppnå ett optimalt resultat bör du använda denna refilldyna på en produkt som fungerar tillsammans med en hink och urvridare, men den kan också användas med ett städsystem som inte kräver någon mopphink. Kolla in vår kollektion av andra rengöringsverktyg såsom städsystemet Vileda EasyWring &, spraymopp eller något av våra set med mopphinkar. Köp din tvättbara refilldyna för mopparna UltraMax och 1-2-Spray & nu!

NY FÖRBÄTTRAD refilldyna för mopparna UltraMax / 1-2-Spray

1

Kan tvättas i maskin

Denna moppdyna i mikrofiber kan tvättas i tvättmaskin på upp till 60 °C, vilket gör den bekväm att använda och lätt att underhålla.
2

Förbättrade tryckknappar

Använd tryckknapparna för att enkelt sätta på och ta av den tvättbara dynan från mopphuvudet.
3

Extra bra rengöringskraft

Moppdynan är utformad med PowerZone-teknik, vilket ger den en extra bra rengöringskraft.

Produktdetaljer

Vanliga frågor

Denna mikrofiberdyna passar med mopparna UltraMax och 1-2-Spray. Det är mycket enkelt att sätta fast den nya refilldynan.
För att sätta fast moppdynan behöver du börja med att öppna tryckknapparna på ditt gamla mopphuvud och ta bort den gamla dynan. Använd sedan tryckknapparna igen för att sätta på den nya dynan.
Våra städprodukter är unikt utformade med olika egenskaper och fördelar. Även de utbytbara mopphuvudena skiljer sig åt i form och storlek för att matcha ett specifikt städverktyg och är därför inte utbytbara.
Våra tvättbara mopphuvuden håller i allmänhet mycket länge om du rengör och använder dem på rätt sätt. Dock håller inte moppar för evigt. Vi rekommenderar att du använder din gamla moppdyna tills att den inte längre känns ren och fräsch, rengör den efter varje användning så håller den längre. Skulle du till exempel upptäcka ingrodd smuts eller mörka fläckar på produkten rekommenderar vi att du köper enny refilldyna.
Om du fortfarande har frågor eller andra funderingar är du välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär online. Vårt kundserviceteam ser fram emot att hjälpa dig.
a brand of FREUDENBERG