980x392_Campaign_banner_2020.jpg

Rosa Bandet 2020

Rosa Bandet 2020

Klä ditt städ-kit i rosa med Vileda® - i förmån för Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj 2020

I 12 år har Vileda® stöttat Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj! Vi har tillsammans med er donerat ca 5 miljoner konor genom försäljning av rosa produkter! Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj pågår under oktober månad och syftar till att bekämpa cancer genom att finansiera forskning, sprida kunskap om bröstcancer samt bedriva påverkansarbete. Tack till er som är med och bidrar i kampanjen – tillsammans besegrar vi cancer!

Årets produkter är Viledas populära UltraMax mikrofibermopp och hink i en rosa tappning som gör effektivt rent. Samt Wettex Art Collection Rosa bandet design av Josephine Skapare.

När du gjort rent hemma kan du njuta av ett rent hem och har dessutom bidragit till viktig forskning.

ROSA UltraMax

Pink_UM_400x300_2020.jpg

ROSA UltraMax

Vileda UltraMax mikrofibermopp tar enkelt bort den mest envisa smutsen utan besvär - och dina händer förblir torra och rena. Mikrofiberdynan består av två olika fiber, en tunn fin fiber som tar med sig dammpartiklar och en kraftig fiber som tar hand om den tuffa smutsen. Tillsammans med hink och urvridare kan du göra rent hela huset utan att behöva vrida ur moppen för hand.

​​​​​​Finns att köpa på utvalda ICA, Hemköp och Coop.

Wettex Art Collection

Bild_W_400x300_2020.jpg

Wettex Art Collection

Årets Rosa Bandet duk är designad av Josephine Skapare med tankar om kärlek, hopp och support. Vi behöver alla någon som stöttar och lyfter oss i svåra stunder. Den kommer i Wettex Art Collection 3-pack i både rosa och vita dukar.

​​​​​​​Den finns att köpa på utvalda ICA, Hemköp och Coop.
a brand of FREUDENBERG