Vileda litet sopset – skyffel och borste allt-i-ettVileda litet borstset, skyffel och borste tillsammans är en praktisk kombination för att snabbt och enkelt fixa det lilla problemet. Sopborsten har 2 olika fibrer för att klara damm såväl som smutspartiklar.  


Product Highlights


1. Inkluderar sopborste och sopskyffel

Detta är ett komplett set med både sopborste och sopskyffel för snabbare och enklare städning. Delarna är anpassade för att användas tillsammans.

2. Borste med två olika fibrer

De otroligt tunna svarta fibrerna samlar upp även de minsta dammpartiklarna, medan de lite hårdare röda fibrerna tar sig in i skarpa hörn för ännu mer precis sopning.

3. Ergonomiskt kort handtag

Till skillnad från andra kvastar och borstar som ofta har klumpiga handtag har skyffeln och borsten från Vileda ett kort och ergonomiskt handtag, vilket garanterar en högre komfort när du städar.

MER INFORMATION om borstsetet Vileda Short Handle Dustpan Standard

MER INFORMATION om borstsetet Vileda Short Handle Dustpan Standard

För att göra sopningen så smidig och bekväm som möjligt har vi utvecklat Vileda Short Handle Dustpan Standard för en härligare och effektivare upplevelse. Det innovativa 2-i-1-systemet utrustar de mjuka borststråna med tunna svarta fibrer för att fånga upp även de minsta dammkornen och de hårda röda fibrer för att komma åt trånga utrymmen och skarpa hörn. Dessa tunna borststrån ger dig ett mycket mångsidigt verktyg och kan användas på en mängd olika underlag. Använd din borste på metall, trä, badrumsklinker, laminat eller andra material för att lämna dem skinande rena efter endast några drag. För att göra det ännu enklare för dig kommer borstsetet från Vileda med ergonomiska handtag för smidig hantering. Dessutom har det ett klicksystem som gör det möjligt att klicka fast borsten i skyffeln för kompakt och praktisk förvaring. Skaffa en Short Handle Dustpan Standard idag och njut av effektivare och enklare sopning av golven och förvandla på så sätt dina dagliga hushållssysslor till något bekymmersfritt och härligt.

SKYFFEL FÖR EFFEKTIV HANTERING

1

Klicksystem

Använd dig av borstens och skyffelns smidiga klicksystem för enkel förvaring.
2

Smidigare städning av hörn

Kom åt smala utrymmen och vinklar med borsthuvudets effektiva röda fibrer.
3

Hållbara borststrån

Det hållbara 2-i-1-borsthuvudet garanterar dig hög hållbarhet och kommer varken böjas eller skadas, även efter att du använt borsten under en längre tid.

PRODUKTEGENSKAPER

Vanliga frågor

Borstsetet från Vileda kan användas på alla typer av material som är i behov av sopning, bland annat kakel, trä, laminat och aluminium. Använd dock inte borsten på våta, vassa eller varma underlag då detta kan skada eller förstöra borststråna.
Våra sopborstar och sopskyfflar kan även användas på utomhusytor, såsom asfalt eller stenläggningar, men om du gör detta regelbundet kan det med tiden skada borststråna. För regelbunden sopning utomhus är det därför bättre att använda en stor kvast i stället för en liten sopborste. Vi erbjuder en mängd kvastar för utomhusbruk att välja bland. För att göra din uppsättning av hushållsredskap komplett kan du även köpa till andra produkter såsom skursvampar, gummiborstar, moppar eller handskar.
Även om Short Handle Dustpan Standard kan användas som en provisorisk dammvippa eller ett putsredskap för dina möbler och inredning är fibrerna på borststråna egentligen för grova för regelbunden användning. Med tiden kan detta skada känsliga föremål och därför är det bättre att använda ett redskap med mjukare borststrån, exempelvis en borste med gethår.
a brand of FREUDENBERG