Vileda Ceran 2 pack – repfri svampVår Vileda Ceran repfri svamp är särskilt utformad för glaskeramikhällar och induktionshällar som avlägsnar fastbränd smuts enkelt. Den absorberar även envist fett med minimal ansträngning och utan kemikalier: Vileda Glizi Ceran repfri svamp tar städning av glaskeramik och induktionshäll till en helt ny nivå och är svaret på din dagliga hällrengöring!


Product Highlights


1. Repfri svamp

Börja rengöra din keramiska häll effektivt med den mörka skursidan av den repfria svampen. Vår innovativa och särskilt utvecklade skursvamp avlägsnar inbränd smuts enkelt och absorberar även de mest envisa fläckar, såväl som fettfläckar.

2. Tyglager i mikrofiber

Använd mikrofiberlagret försiktigt för att avsluta en enkel rengöring av glaskeramik. Den tunna mikrofibersidan av den repfria svampen lämnar ett randfritt resultat som gör din glaskeramikhäll som ny längre.

3. För alla typer av glaskeramikhällar

Vileda Glitzi Ceran repfri svamp rengör varje glaskeramikhäll utan att du behöver några extra rengöringsmedel. Sluta slösa energi på din glaskeramikhäll och rengöring av den.

MER INFORMATION om Vileda Glitzi Ceran repfri svamp

MER INFORMATION om Vileda Glitzi Ceran repfri svamp

Vileda Glitzi Ceran 2-p repfri svamp är vår smarta tvåsidiga rengörare som gör alla andra rengöringsprodukter för keramiska- och induktionsspishällar (nästan) överflödiga. Ha din skrubbare och svamp till hands, då den repfria skrubbsvampen förbereder för en silkeslen finish med mikrofibersidan. Din nya glaskeramikhäll håller sig ny och ren. Som ett multifunktionellt rengöringsverktyg, gör den repfria skrubbsvampen andra kökssvampar onödiga. Nu hör brända glaskeramikhällar och induktionshällar till det förflutna. Våra kunder älskar vår repfria Glitzi Ceran och vi arbetar hårt för att skapa en mer hållbar produkt. Börja avlägsna fläckar från din spishäll nu. Envis smuts är inte längre ett problem, så säg adjö till dina städredskap. Städa och gläns med oss!

Ceran Repfri Svamp

1

Präglad struktur

Kraften hos den präglade strukturen överförs till ytan under städning och gör det enklare att avlägsna envis smuts.
2

Skrubbande lager

Det skrubbande området på svampen är anledningen till att inga andra rengöringsprodukter behövs när du använder vår Vileda repfri svamp för din spishäll. Den är gjord av fibrer och mineralpartiklar.
3

Tyglager

Du behöver inte byta hand för att använda en annan svamp eller mikrofibertrasa då tyglagret är precis samma sak som det senare. Mikrofibersidan är i 70% polyester och 30% polyamid.

Vanliga frågor

Eftersom Viledas repfria svamp inte är värmetålig, rekommenderar vi att du låter hällen svalna först. När din häll är tillräckligt sval, rekommenderar vi att du använder ljummet vatten till emaljen.
Det beror på hur tuff och omfattande smutsen, fläckarna och fettet på din spishäll är. I de ovanliga fall där du har stora fastbrända fläckar eller du använder Viledas repfria svamp för första gången, kan du använda skurcreme eller särskild rengöringsmedel för glaskeramik för att maximera kraften hos vår skrubbsvamp.
Återigen beror det på hur smutsig din spishäll är. Svamparna är relativt hållbara rengörare och håller länge även vid daglig användning. För att vara säker på att undvika att repa dina glasytor, köp nya Vileda repfria svampar regelbundet. De finns i 1-, 2- och 4-pack för enkel förvaring.
Keramiska hällar och induktionshällar är båda glaskeramikhällar. Ytan hos varje häll skiljer sig något åt men är i princip identisk. Därför kan du använda vår repfria svamp och skursvamp på båda för ett repfritt och randfritt resultat.
Det är möjligt att använda svampens mörkblå sida som en skursvamp för dina kastruller när du diskar. Vi rekommenderar dock att du använder en svamp ur ett 2- eller 4-pack för rengöring av hällen endast och den andra för kastruller och grytor eller använd dina gamla svampar för detta.

PRODUCT FEATURES

a brand of FREUDENBERG