Vileda Glitzi Power Inox – skrubbsvamp av metallVår skrubbsvamp av metall är betydligt mer hygienisk och fem gånger så effektiv än den vanliga sortens stålull. Tack vare dess mjuka inre är svampen enkel att skölja av och bekväm att hålla i. Med denna svamp kan du effektivt och bekvämt rengöra ugnar och skrubba rent stekpannor och grytor i rostfritt stål.

Product Highlights


1. Hållbart material

Materialet som denna skrubbsvamp är tillverkad av består av 36 % polyestertråd, 46 % ståltråd och 18 % polyuretan, vilket ger ytan en unik struktur bestående av öglor i rostfritt stål. Denna perfekta kombination är otrolig hållbar och gör det enkelt att avlägsna envis smuts.

2. Mycket hygienisk

Viledas skrubbsvamp i metall kan sköljas av och rengöras under rinnande vatten utan risken att lämna efter sig några smutspartiklar som vanligt stålull ofta gör. Detta gör vår skrubbsvamp betydligt mer hygienisk.

3. Effektiv rengöring

Köp vår unika skrubbsvamp anpassad för rostfritt stål för att avlägsna envisa fläckar, rostiga partier och inbränt fett, olja eller mat på ett enkelt och snabbt sätt.

MER INFORMATION om skrubbsvampen Vileda Glitzi Inox

MER INFORMATION om skrubbsvampen Vileda Glitzi Inox

Att skrubba rent i köket kan verkligen kännas som en oändlig uppgift. Upptäcker du ofta smutsrester, inbränd mat och fettfläckar ovanför spisen eller smutsfläckar på dina grytor som egentligen borde vara skinande rena? Att få bort den envisaste smutsen är inte alltid helt lätt. Det tar ofta ganska lång tid att rengöra köksutrustning och köksapparater såsom ugnar efter att det bränts fast mat eller om du glömt att rengöra dem på ett tag. Se då till att använda vår unika skrubbsvamp i metall för att få tillbaka den där glansen i köket igen! De mjuka stålöglorna skadar inte händerna, även om du inte bär diskhandskar, och kommer enkelt åt i de smala utrymmena på ugnsgallret. Med detta bekväma rengöringsredskap behöver du inte lämna någon smuts bakom dig. Metallsvamparna är tillverkade i ett rostfritt material och bör sköljas av och rengöras regelbundet för att hållas fina. Vatten och tvättmedel kommer effektivt lösa upp smutsen inuti svampen och göra den ren och hygienisk igen. Detta betyder att den både är hållbar och återanvändbar. Vår förpackning innehåller två stycken svampar och gör att du inte behöver stå utan skrubbsvamp när den första blivit för sliten. Vår skrubbsvamp kan även användas på kakel, golv och möbler med detaljer i rostfritt stål och kommer inte lämna ifrån dig några repor eller skador. Tack vare Viledas skrubbsvamp Glitzi Inox kommer du med endast några drag enkelt och effektivt bli av med envis smuts.

FÖRBÄTTRAD SKRUBBSVAMP I METALL FÖR FLERA ÄNDAMÅL

1

I ditt kök

Denna metallsvamp är perfekt för rengöring av diskbänkar, diskhoar och ugnar i alla typer av kök.
2

I ditt badrum

Om du vill göra rent kaklet i badrummet kommer vår skrubbsvamp effektivt få fram lystern igen.
3

Till din köksutrustning

Ibland räcker det inte med vanliga kökshanddukar eller disktrasor för att göra rent stekpannor och grytor i rostfritt stål. Använd i stället denna hållbara skrubbsvamp.

PRODUCT FEATURES

Vanliga frågor

Vår Glitzi Power Inox kommer i en rektangulär form för att ligga lika bekvämt i handen som en vanlig svamp eller någon av våra rengöringstrasor.
För att göra det så smidigt och bekvämt som möjligt innehåller denna förpackning två stycken skrubbsvampar för effektiv förvaring.
Nej, det kommer den inte göra. Vår metallsvamp kommer effektivt att rengöra dina grytor utan att lämna några repor eller skador.
För att ställa dina frågor angående våra skrubbsvampar eller någon av våra andra produkter för hemmet kan du kontakta oss via https://www.vileda.com/se/contacts Vårt kundserviceteam kommer få göra sitt bästa för att hjälpa dig.
a brand of FREUDENBERG