Vileda Extra – torkställning på hjul för enkel transportVår nya Vileda Extra torkställning är en frisk fläkt i din hushållsutrustning. Denna inomhus-, X-benade torkställning på hjul är en snabb torkare med en mobil twist för dina kläder och annan tvätt. Justerbara vingar och hjul nedtill ger hög flexibilitet i användningen.

Produktegenskaper


1. Justerbara vingar

Få ytterligare torkutrymme genom att enkelt fälla ut de tillhörande vingarna. Eller fäll in dem för mindre plats, om du bara behöver torka mindre mängder tvätt.

2. Rörlighet med hjul

Fötterna på denna torkställning med X-ben för inomhusbruk är utrustade med hjul för full rörlighet. Flytta enkelt torkställningen, även när den är full med tvätt.

3. Hopfällbar design

Efter att du är klar med din tvätt, fäll ihop torkställningen på hjul och förvara praktiskt bakom en garderob eller i ett skåp.

MER INFORMATION om Vileda Extra torkställning för inomhusbruk med X-ben på hjul

MER INFORMATION om Vileda Extra torkställning för inomhusbruk med X-ben på hjul

Som en daglig syssla kan torkning av tvätt vara ansträngande, eftersom många torkställningar är otympliga och stela. Med vår nya Vileda Extra torkställning för inomhusbruk med X-ben är detta inte längre ett problem. Den har en hopfällbar design som låter dig vika upp den snabbt när du behöver den och enkelt stoppa undan den när torkningen är klar. Använd de praktiska hjulen nedtill på den justerbara torkställningen för att bekvämt flytta runt den i hemmet. Som en stadig torkställning för inomhusbruk, står den stadigt på plant golv som klinkers utan att lämna repor. Du kan placera den i en separat tvättstuga, såväl som bland möblerna i ditt vardagsrum. De solida aluminiumstängerna är lämpliga för kläder men även tyngre tyger som sängkläder och täcken då de fungerar som både hängare och galler. Placera torkställningen bredvid ett element för en ännu snabbare torkprocess. Viledas Extra torkställning för inomhus bruk med X-ben är ett användbart redskap för olika typer av tvätt. Skaffa en egen Extra torkställning på hjul nu och säg adjö till klumpig torkning av tvätt!

EXTRA TORKSTÄLLNING FÖR INOMHUSBRUK MED X-BEN

1

20 meter torkyta

Upp till 20 m användbar torkyta när den är fullt utfälld, för stora mängder tvätt.
2

Full rörlighet

Maximal rörlighet med hopfällbar struktur och praktiska hjul.
3

Stadig ram

Den robusta stålramen ger en stabil torkställning för din tvätt.

Produktdetaljer

Vanliga frågor

Med en maximal torkyta på 20 meter, kan torkställningen ta upp till två stora maskiner tvätt på en gång.
Torkställningen väger 2,8 kg utan tvätt, vilket gör den lätt nog att bära runt i hemmet.
Ja, de praktiska hjulen på torkställningens fötter gör den enkel att flytta runt även när den är full med tvätt.
Fullt utfälld är måtten: 173 x 56 x 93 cm När den är hopfälld är måtten: 56 x 6 x 130 cm
Ja, den kan bära tyngre tyger tack vare sin robusta stål- och aluminiumdesign. Var noga med att sprida ut tyngre tyger som filtar jämnt för att undvika att de överlappar, blir skrynkliga och tar längre tid att torka.
a brand of FREUDENBERG