Vileda Genius 70 – väggmonterad torkställningMed Vileda Genius 70 väggmonterad torkställning, är platsbegränsning när det gäller torkning av kläder, något som tillhör det förflutna. Den infällbara designen skapar upp till 5 meter användbar torkyta. När dina kläder torkat kan du enkelt föra tillbaka torklinorna och förvara den inuti städskåpet eller i ett skåp med stängerna nästan helt inne i väggen. Det här är torkning på nästa nivå.

Produktegenskaper


1. Teleskopdesign

Som en förlängningsbar och infällbar torkställning för inomhusbruk, tar Genius 70 väggmonterad torkställning endast upp plats när du använder den. Du kommer aldrig mer att ha problem med klumpiga ställningar och opraktiska storlekar på torkställningen när du hänger din tvätt.

2. Litet torkutrymme

När den är fullt utfälld erbjuder den väggmonterade torkställningen 5 meter torkyta för en stor maskin tvätt.

3. 2 väggstöd

Tack vare två olika väggstöd, kan du använda denna torkställning flexibelt. Montera ett par väggfästen på din badrumsvägg och använd den andra på balkongen. På det sättet kan du dra nytta av en solig dag. Eller placera stöden ovanför ett element och dra nytta av värmen.

MER INFORMATION om Vileda Genius 70 väggmonterad torkställning

MER INFORMATION om Vileda Genius 70 väggmonterad torkställning

Vileda Genius 70 väggmonterad torkställning är det perfekta valet för snabb och smidig torkning av kläder. Med en torkyta på 5 meter för tvätten, tar den knappt upp någon plats samtidigt som den erbjuder mycket plats för kläder, handdukar och annan tvätt. Fäll bara ut ställningen till sin fulla längd efter tvätt för platsbesparande torkning. Du kan enkelt dra in den till sin ursprungliga position för enkel förvaring och förvandla den till en praktisk hylla. som är användbar eller dekorativ. Till skillnad från andra torkställningar har Genius 70 väggmonterad torkställning många användningsområden. Denna väggmonterade torkställning kan enkelt fästas vid din vägg med de medföljande gångjärnen, vilka kan installeras på insidan eller utsidan av dörrar. Placera Vileda Genius 70 torkställning i din tvättstuga eller till och med på balkongen. Få full flexibilitet med produktens praktiska konstruktion. Flytta torkställningen när du vill. Tack vare de robusta och massiva aluminiumstängerna på torkställningen, tillåter den stabila designen större mängder tvätt. Även när den är full, kommer Genius 70 inte att böjas under trycket eller orsaka skrynklor. Den möjliggör en snabb torkning av stora mängder våta kläder, utan att ta skada trots sitt lilla format. Skaffa din egen Vileda Genius 70 väggmonterad torkställning nu och upplev torkning på en ny nivå!

Genius 70 väggmonterad torkställning

1

XXL Aluminiumstänger

De stora aluminiumstängerna lämnar färre skrynklor på dina plagg
2

Dubbel användning

Använd den väggmonterade torkställningen som tvättställning när den är utfälld och som handdukshängare när den är infälld.
3

Platsbesparande förvaringsdesign

Denna torkställning är så kompakt att den knappt tar upp någon plats när den är infälld. Dess moderna design passar i alla hem.

Produktdetaljer

Vanliga frågor

Den väggmonterade torkställningen är: 70x38x6 cm (öppen), 70x15x6cm cm (stängd).
Den väggmonterade torkställningen väger ungefär 1,4 kg, vilket gör den mycket enkel att hantera. Den lätthanterliga vikten reducerar ansträngande stök och viks enkelt ihop till en liten hylla.
Denna torkställning är både för inomhus- och utomhusbruk, tack vare de robusta och stabila aluminiumstängerna och plastramen.
Ja, Genius 70 väggmonterad torkställning har 3 års garanti.
a brand of FREUDENBERG