Vileda King – torkställning med vingar


Vileda King torkställning med vingar har en säker och stadig design av aluminium och stål. Med en maximal torkyta på 20 meter, är denna torkställning med vingar en ovärderlig hjälp i din dagliga tvätt. Dra nytta av dess hopfällbara konstruktion och torklängd för att uppleva en torkning i toppklass.

Produktegenskaper


1. Hopfällbara vingar

Fäll ut två extra vingar när du behöver mer plats för att torka kläder och annan tvätt och fäll sedan enkelt in dem igen när du behöver mindre utrymme.

2. 20 meter torkyta

När den är fullt utfälld med båda vingarna, erbjuder King torkställning med vingar 20 meter obehindrad torkyta.

3. Stabilt och robust material

Med spänstiga aluminiumstänger och en kraftig ram av stål är torkställningen med vingar en av de mest pålitliga och hållbara klädställningarna.

MER INFORMATION om King torkställning med vingar

MER INFORMATION om King torkställning med vingar

Utrymme och rörlighet är två av de viktigaste egenskaperna när det kommer till torkställningar och torkning av tvätt. Efter att du tvättat dina kläder, vill du hitta ett snabbt och effektivt sätt att torka dina kläder utan att behöva oroa dig för utrymme eller att behöva flytta runt på en otymplig torkställning. Som tur är, så är Vileda King torkställning med vingar den perfekta lösningen på dessa problem. Denna torkställning har två hopfällbara vingar som kan bidra till en total användbar torkyta om 20 meter ! Även de största maskinerna med tvätt kommer inte att överlasta detta utrymme. Dessutom har du alltid full kontroll och rörlighet med denna portabla torkställning. Den är utrustad med små hjul vid fötterna nedtill som underlättar enkel förflyttning och transport, även om torkställningen med vingar är full med tvätt. Beroende på dina behov av utrymme kan du fritt (om)placera den i ditt badrum, ditt kök, din tvättstuga eller, om vädret är bra, till och med på din balkong. Den står säkert och stadigt på alla stabila golv som laminat eller klinkers. Vileda King torkställning är lämplig för alla typer av kläder såsom skjortor, byxor, sportkläder, arbetskläder, myskläder och även badkläder, sovkläder och underkläder. Den garanterar dessutom att större tyger som sängkläder eller gardiner torkar utan skrynklor. Köp Vileda King en hopvikbar torkställning med vingar nu till din egen uppsättning av tidsbesparande hushållsredskap. Ta flexibel torkning av tvätt till nästa nivå i ditt hem.

VILEDA KING TORKSTÄLLNING MED VINGAR

1

Extra hängare för mindre kläder

King torkställning med vingar inkluderar tvätthängare för mindre tvätt som till exempel strumpor.
2

XXL-linor reducerar skrynklor

Tack vare de förstärkta stora aluminiumstängerna kommer din tvätt inte att bli skrynklig.
3

Full rörlighet och transport

Flytta enkelt runt King torkställning med dess två hjul, även när den är full med tvätt.

Produktdetaljer

Vanliga frågor

King torkställning med vingar kan hålla många år om den hanteras varsamt. Var bara försiktig med att inte överlasta den med tung tvätt, då plasten kan gå sönder under tyngden.
Denna torkställning med vingar är 174 x 57 x 91 cm.
Med alla delar väger denna torkställning ungefär 2,8 kg.
Ja, för full kundnöjdhet har denna produkt 3 års garanti.
a brand of FREUDENBERG