Vileda Mixer 3 – torkställningen i tre våningarDenna torkställning i 3 våningar har en exceptionell total torkyta om 30 meter. Allt detta på en liten yta och denna torkställning kan till och med placeras i duschen! Den speciella flexibla leden låter denna torkställning användas delvis öppen eller helt öppen för att spara plats. ... +

Produktegenskaper


1. 30 meter torkyta

Denna torkställning i 3 våningar har en total torkyta om 30 meter. Det betyder att du kan torka motsvarande tre maskiner tvätt.

2. Flexibel led

Denna deluxetorkställning i tre våningar har en flexibel led på mitten. Den kan användas fullt öppen eller halvt vikt för att spara plats.

3. 6 individuella tvättgaller

Med sex individuella galler, erbjuder denna trevånings torkställning olika torkmöjligheter. Detta är särskilt praktiskt för lång tvätt eller för plantorkning.

MER INFORMATION om Vileda Mixer torkställning i 3 våningar

MER INFORMATION om Vileda Mixer torkställning i 3 våningar

Denna torkställning med 3 hyllor är ett mångsidigt stöd i dina dagliga torkbehov i små utrymmen. Den användbara flexibla leden låter dig vika den dubbel och placera den i en korridor, på balkongen eller till och med i duschen. De svängbara hjulen låter dig flytta denna användbara, vikbara torkställning enkelt genom att bara skjuta den. Du kan enkelt flytta den från köket till badrummet och, på en solig dag, till och med till trädgården. Dess torklängd på 30 meter innebär att du kan torka upp till 3 maskiner tvätt på en gång. Sex olika torkgaller på tre olika hyllor erbjuder en mängd olika torkmöjligheter. Använd denna torkställning i tre våningar för inomhusbruk helt öppen för att plantorka kläder eller vik några av gallren för att hänga och torka lång tvätt. Denna vikbara klädhängare låter dig hänga alla kläder som de behöver bli torkade. Testa själv genom att flytta runt torkgallren på denna torkställning i tre våningar! Den lilla extra hängaren låter dig hänga upp strumpor och underkläder utan klädnypor. Torkställningen i tre våningar har två extra krokar för galgar. Köp denna torkställning i tre våningar nu och njut av dess stora torkkapacitet såväl som dess platsbesparande egenskaper!

FÖRDELAR

1

Hjul för extra rörlighet

Denna torkställning i 3 våningar har små, svängbara hjul som låter den flyttas runt enkelt.
2

Liten tvätthållare

Ett extra tillbehör till denna torntork låter dig hänga upp strumpor och annan liten tvätt utan klädnypor.
3

Flexibel torkyta

Använd bara hälften av denna torkställning i 3 våningar genom att vika den tack vare den flexibla leden. Den tar upp mindre plats och kan enkelt förvaras.

Produktdetaljer

Vanliga frågor

Detta är en torkställning med flera torkgaller. De kan flyttas runt och vikas ihop för att möta dina torkbehov.
Dimensionerna hos denna torkställning i tre våningar är: höjd 132, bredd 71, djup 71 cm. Den kan till och med placeras inne i en dusch, i en korridor eller på en balkong. Den viks ihop platt när den inte används och kan enkelt förvaras.
Jämfört med vanliga torkställningar kan du torka upp till tre vanliga maskiner tvätt tack vare en torklängd på 30 meter.
Torkställningen i 3 våningar är gjord av stål, vilket ger den stabilitet. Tack vare dess hjul kan den enkelt flyttas runt även när den används.
Du behöver inte klädnypor. Häng bara upp kläderna på linorna och använd den extra lilla tvätthängaren för små plagg som strumpor och underkläder. Det finns också två krokar att hänga galgar från.
a brand of FREUDENBERG