Vileda Rewind 4 – väggmonterat torkställ


Viledas tvättställ Rewind 4 är det perfekta valet när du behöver flexibel, innovativ och effektiv torkning av tvätt och samtidigt bor på en liten yta. Detta väggmonterade torkställ har en infällbar design och passar särskilt bra för de som inte har mycket utrymme att röra sig med.

  •  

Product Highlights


1. Hopfällbar design

Den infällbara konstruktionen av det väggmonterade torkstället Rewind 4 sparar betydligt mer utrymme än andra tvättställ, vilket gör den till ett perfekt alternativ för små bostäder.

2. Enkel montering

Montera det justerbara väggtorkstället snabbt och enkelt. Fästen och skruvar ingår i förpackningen så det enda du behöver göra är att välja en plats på din vägg där du vill att torkstället ska sitta monterat.

3. Går att göra 4 meter långt

När Rewind 4 är helt utvecklad mäter torkstället hela 4 meter i längd, vilket erbjuder gott om utrymme för torkning. Efter användning är det enkelt att vika ihop för effektiv förvaring.

MER INFORMATION om det väggmonterade torkstället Rewind 4

MER INFORMATION om det väggmonterade torkstället Rewind 4

Torkning av tvätt kan vara en tids- och utrymmeskrävande process. Stora utrymmen är både eftertraktat och ovanligt, särskilt i större städer där det är vanligare med små bostäder. Vanliga torkställ blir därför ofta ett problem på grund av att de tar upp för mycket plats. Som tur är löser Viledas väggmonterade torkställRewind 4 detta problem tack vare dess sparsamma och flexibla design. Det består av fyra infällbara linor (finns också tillgänglig med 6 st linor), vilka kan förlängas upp till4 meter i längd, vilket resulterar i hela 16 meter torklina. När torkstället inte används kan linorna dras tillbaka till sitt ursprungliga läge. Den kommer att ta upp ytterst lite plats på din vägg och går att montera var som helst, till exempel i ditt badrum, på din balkong eller i ditt kök. Detta säkerställer en otroligt enkel och smidig förvaring utan att vara i vägen för vare sig dig eller din inredning. Det väggmonterade torkstället Rewind 4 är ett av marknadens mest pålitliga tvättställen för inomhusbruk tack vare sin praktiska ställning i plast och justerbara linor. På så sätt kan du snabbt torka dina kläder efter att du tvättat dem. Torkstället kan användas både för kläder som kan vikas direkt efter att de torkat och också för plagg som måste strykas varje gång de tvättats. Även tjockare textilier kan hängas upp för torkning på dessa linor. Stora lakan, täcken, påslakan och örngott är exempel på vad du kan hänga på tvättlinan. Skaffa Viledas väggmonterade torkställ Rewind 4 för användning inomhus eller utomhus idag och ta del av de stora fördelarna med ekonomisk och platsbesparande torkning av tvätt!

VILEDA REWIND 4 – VÄGGMONTERAT TORKSTÄLL

1

Stilrent plastmaterial

Torkställets stilrena plastmaterial smälter sömlöst in med resten av din inredning.
2

Minimala krav på utrymme

När du inte använder torkstället behöver du bara dra tillbaka linorna för att det ska återgå till sin minimala storlek på väggen
3

Hög torkkapacitet

I och med att torkstället kan fällas ut till att bli hela 4 meter erbjuder det gott om användbart utrymme

Vanliga frågor

Det väggmonterade torkstället Rewind 4 kan hålla i många år om det tas om hand på rätt sätt. Se till att inte hänga för mycket kläder på tvättlinorna för att hindra plasten från att spricka.
Måtten på torkstället är enligt följande: 6,5 x 6,5 x 37 cm. I och med att det inte kräver mycket plats passar det lika bra i badrummet, på balkongen, i köket eller tvättstugan.
Ja, efter att du valt ut en passande plats och enkelt monterat Rewind 4 med de medföljande skruvarna och fästena är det bara att dra ut de fyra tvättlinorna när du vill använda det och dra tillbaka dem igen när du är klar.
Nej, väggtorkstället Rewind 4 väger endast 440 gram och är därför enkelt att lyfta och hantera, vilket gör det smidigare än många andra tvättställ.

PRODUCT FEATURES

a brand of FREUDENBERG