Vileda 1-2-Spray & Clean Moppsystem – moppen utan hinkViledas 1-2-Spray & Clean moppsystem är en mopp utan hink. Tack vare detta system tillhör hinkar fyllda med smutsigt vatten det förgångna. Rengöringsmedlet är redan integrerat i handtaget, vilket gör hinkar med urvridare överflödiga. Bara spraya och kör!

*Undersökningen är genomförd av ett oberoende akrediterat institut för mikrobiologi & immunologi


Product Highlights


1. Ingen skurhink behövs

Den platta moppen med spray fungerar utan en hink full med smutsigt vatten. Detta minskar smutsmärken och stänk på ditt golv och förenklar rengöringen. Du behöver ingen urvridare efteråt.

2. Alltid redo

Mikrofibermoppen utan hink är praktisk tack vare sin tillgänglighet. När den är fylld med tillräckligt mycket vatten och rengöringsmedel är den alltid redo att användas, vilket garanterar maximal bekvämlighet för dig.

3. Alla typer av hårda golv

Det platta moppsystemet är idealiskt för snabbstädning och kan användas på alla hårda och fukttåliga golv. Till och med på parkett och laminat gör denna mopp utan hink underverk!

MER INFORMATION om Vileda 1-2-Spray & Clean moppsystem

MER INFORMATION om Vileda 1-2-Spray & Clean moppsystem

Vill du bli av med smutsmärken på golvet? Känner du att ta fram en hink, fylla den med vatten och dra den runt huset är alldeles för jobbigt för en snabbstädning? Du har rätt, det är det. Det är därför Vileda har lanserat en ny teknologi som löser dina problem! 1-2-Spray & Clean moppsystem fungerar utan hinkar fulla av smutsigt vatten, som kan spillas ut på golvet och är jobbigt i allmänhet. Den platta, hinklösa moppen har en integrerad vattentank i moppens skaft. Fyll den bara med vatten och ditt föredragna rengöringsmedel och spara tid och ansträngning! Du behöver inte vrida ur överflödigt vatten i en hink, tack vare att sprayen avger rätt mängd rengöringsmedel. Det skapar perfekt fuktnivå på din mikrofibermopp utan hink, så att den inte dränker golvet, eller är för torr. Moppen utan hink fungerar som en unik sammansättning av två viktiga delar av städningen (vatten plus mopp) och kombinerar det i ett städredskap. Den platta moppen med spray fungerar med Viledas unika mikrofiberteknologi. XXL PowerZone på det rektangulära mopptyget består av 80% mikrofibrer, vilket hjälper till att lyfta upp envisa smuts och andra partiklar från ditt golv. Moppen utan hink är perfekt för spontana akutrengöringar, när du bara behöver en snabb, våt avtorkning av golvet. För maximal bekvämlighet är moppdynan även maskintvättbar i 60 °C. För att hålla den ren och fräsch, släng bara in den i tvättmaskinen för enkel rengöring. Den hinklösa moppen fungerar utan batterier. Dra bara i den röda spaken för att aktivera sprayen. Detta högkvalitativa rengöringssystem är lämpat för alla hårda, fukttåliga golv såsom linoleum och till och med laminat, parkett och andra golvtyper. Ta gärna en titt på våra andra golvrengöringsprodukter som vårt enkla urvridningssystem, våra mikrofibermoppar, en vridmopp och vår spinn-mopp. Att moppa har aldrig varit så här enkelt!

NY FÖRBÄTTRAT 1-2-Spray & Clean moppsystem

1

Vattenabsorption

Den vita mikrofiberdynan är superabsorberande och suger enkelt upp vätskor och oljiga substanser i ett svep. Den platta moppen utan hink garanterar en snabb och grundlig rengöringsupplevelse.
2

1-klicksaktiverad

För att spraya vatten ur handtaget på moppen utan hink, behöver du bara aktivera spaken med ett klick.
3

Enkel att manövrera

Det stadiga handtaget ger ett bra grepp och garanterar snabb och effektiv manövrering för att förenkla din moppning över golvet.

Produktdetaljer

Vanliga frågor

Den platta moppen är idealisk för klinkergolv, linoleum och laminatgolv. Fuktnivån hos dynan är även lämplig för parkett och trägolv.
Nej, mikrofibermoppen använder sig endast av spray-teknologi. Aktivera den med ett klick och du är redo. Inga batterier behövs.
Refill finns under moppar, men även under relaterade produkter här nedanför.
Om din fråga inte har besvarats, kan du alltid kontakta oss via vårt kontaktformulär. Vår kundservice hjälper dig med vad du än behöver.
a brand of FREUDENBERG