Vileda Turbo – Effektivare urvridning med hjälp av rotationskraftVileda Turbo är en mopp som gör urvridningen enklare och effektivare. Ett lätt pedaltryck och moppen vrids ur med cenrtifigalkraften. Du bestämmer själv hur torr mopp du vill ha genom att trycka flera gånger. Moppenhuvudet är gjort av 2 olika typer av mikrofiber för att klara och alla typer av smuts. 

*Testmetoden omfattade de två vanligaste bakterierna i hemmet, E. coli och S. aureus, som applicerades på rengjorda och desinficerade trägolv och klinker. Testat av ett oberoende ackrediterat institut.


Produktegenskaper


1. Maximal komfort

Skölj enkelt av mopphuvudet i hinken som är fylld med vatten. Placera det därefter i urvridaren och tryck ner pedalen. Håll med ett lätt grepp runt det roterbara mopphandtaget. Urvridaren kommer nu att börja snurra och automatiskt att vrida ur mopphuvudet.

2. Effektiva fibrer

Fibrerna i moppen passar för alla ytor och kommer effektivt att rengöra klinkergolvet i köket såväl som trägolvet i sovrummet

3. Stänkskydd

För att skydda dina kläder från vattenstänkt när du vrider ur mikrofibermoppen är korgen på urvridaren utrustad med en unik barriär (stänkskydd).

MER INFORMATION om Vileda TURBO

MER INFORMATION om Vileda TURBO

Viledas Turbo med sin roterande mopp och hink med fotpedal är det nya sättet att rengöra alla typer av golv! De är utformade på ett sätt som gör rengöringen både enkel och snabb. Setet inkluderar en roterande mopp och en mopphink som börjar snurra med hjälp av en fotpedal. Det passar för att rengöra alla typer av hårda golvytor, inklusive trä och laminat. Tack vare det automatiserade systemet som gör att den roterar i 360° behöver du inte själv snurra och vrida ur mopphuvudet efter att du doppat det i hinken. Du kommer inte längre behöva lägga dina krafter på att skrubba bort smuts och fläckar med borstar eller trasor, utan med den här magiska moppen och dess roterande funktion kommer du kunna torka dina golv med lätthet och dessutom på ett betydligt bekvämare sätt. Gör ditt hem skinande rent på ett ögonblick genom att använda Vileda Turbo med sin roterande mopp och hink med fotpedal. Jämför du våra moppar med andra liknande produkter på marknaden kommer du genast se vilka ytterligare fördelar de erbjuder. Våra hållbara hinkar med urvridare passar alla typer av moppar och utgör tillsammans en perfekt kombination. Upptäck fördelarna med bekvämare städning nu!

HUVUDSAKLIGA FÖRDELAR

1

Enkel att hantera

Det extra stora ergonomiska handtaget är enkelt att hantera. Kommer med integrerat handtag på moppen. Hinken är utrustad med en pip som gör det enkelt att hälla ut vattnet.

2

Justera mängden vatten

Justera mängden vatten i moppen för att passa det område du ska rengöra genom att använda dig av pedalen. På så sätt behöver du varken böja dig eller stå i några obekväma positioner för att vrida ur moppen. Tack vare denna användbara funktion blir golvrengöring till en mindre betungande syssla.
3

Tvättbart mopphuvud

Avlägsna mopphuvudet och tvätta det i tvättmaskinen på 60 °C för enkel rengöring. På så sätt kan du spara pengar, minska mängden avfall och skydda miljön. Livslängden på detta praktiska set med mopp och urvridare kan dessutom förlängas genom att köpa nya mopphuvuden.

Produktdetaljer

a brand of FREUDENBERG