Vileda UltraMax komplett set – mopp med hinkDet kompletta Vileda Ultramax setet med mopp och hink är det perfekta valet för golvrengöring. Tack vare 2-i-1-dynan som består av Viledas unika mikrofibrer kommer det gå betydligt snabbare att få bort smuts och fläckar från dina golv.

*Undersökningen är genomförd av ett oberoende akrediterat institut för mikrobiologi & immunologi


MER INFORMATION om Vileda UltraMax setet med mopp och hink

MER INFORMATION om Vileda UltraMax setet med mopp och hink

Vileda UltraMax komplett set inkluderar en mopp och urvridare plus en passande hink, vilket ger dig en komplett uppsättning produkter för golvrengöring. UltraMax-setet erbjuder en smidig och snabb städprocess för hemmets alla rum. Det finns ingen anledning att byta utrustning för olika typer av hårda ytor. Vileda UltraMax moppen klarar av att fånga upp 30 % fler partiklar än dess föregångare, vilket gör detta set med mopp och hink till ett perfekt köp när du effektivt vill rengöra hårda golvytor som klinker, trä, och laminat. Även större och envisare partiklar som hår kommer enkelt fångas upp av moppen. Efter bara en moppning kommer dina golv vara skinande rena och som nya igen. Tack vare att 2-i-1-dynan består av Viledas speciella mikrofibrer i rött och grått kan du vara säker på en effektivare städupplevelse där även de mest envisa och ingrodda fläckarna och smutsen försvinner. Inte ens olja eller spilld mat har en chans mot denna innovativa mikrofiberdyna. Det praktiska huvudet kan svänga i 180° , vilket gör det enkelt att komma åt att rengöra runt möbler och säkerställer alltså en ännu flexiblare rengöringsprocess. Tack vare den asymmetriska urvridaren på hinken kan du doppa mopphuvudet i nytt vatten, utan att riskera att dynan släpper eller att det stänker vatten. På så sätt slipper du oroa dig för blöta och hala golv. Skaffa Vileda UltraMax idag för ditt eget kompletta set med mopp och hink och upplev en helt ny nivå av modern och bekväm städning!

UltraMax komplett set Mopp & Hink 

1

Praktisk teleskopdesign

Teleskopskaftet och det svängande huvudet på Vileda UltraMax säkerställer en bekväm städprocess
2

Dynan kan tvättas i maskin

Mikrofiberdynan till moppen kan tvättas i tvättmaskin på upp till 60 °C
3

Justerbart tryck

Upptäck vårt nya ‘powerzone’ -texturerade mönster som hjälper dig att applicera tryck där du behöver det mest

PRODUCT FEATURES

Vanliga frågor

Ja, du kan tvätta refillen i upp till 60 grader i din tvättmaskin.
Mikrofibermoppen UltraMax är designad för alla typer av hårda golv, såsom laminat, klinkers eller trä.
Ja, Vileda UltraMax Komplett Set med Mopp & Hink Set kommer med 2 års garanti för att säkerställa optimal kundnöjdhet.
Vileda UltraMax Complete Telescopic Mop & Bucket Set inkluderar en mopp och en urvridare samt ett teleskopskaft och en hink. Helt enkelt alla golvrengöringsprodukter du kan tänkas behöva i en och samma förpackning.
a brand of FREUDENBERG