Vileda 3Action – bästa kvasten


Med Vileda 3Action kvasten får du en mycket effektiv inomhusrengöring med senaste borst teknologin. 3 olika typer av fibrer kombinerade i en kraftfull borste möjliggör en effektiv rengöring med bästa reslutat. 


Product Highlights


1. 3 Action Fibrer

Tre olika fibrer i olika färger sammanförs för att skapa den ultimata kvasten för snabb och grundlig golvrengöring.

2. Kraftfulla borst

Det kraftfulla kvasthuvudet fångar all smuts snabbt och pålitligt utan att den fastnar. En organisk fiberkomposition gör rengöring av kvasten enkel.

3. Fungerar på olika golv

Som en mångsidig gummikvast, är 3Action lämpad för många olika typer av golv såsom laminat, klinkers, PVC eller trä. Du kan använda den i köket, badrummet eller vardagsrummet.

MER INFORMATION om Vileda 3Action rengöringskvast

MER INFORMATION om Vileda 3Action rengöringskvast

Upplev ren innovation och intuitiv hantering med Vileda 3Action skrubb- och borst- städkvast. Till skillnad från vanliga kvastar med enkla borst, möjliggör vår unika trelagers fibersystem snabb och grundlig rengöring av olika typer av golv i endast några svep. För väldigt små och fina partiklar av smuts och damm, har vi inkluderat den ultra-tunna svarta fiberdelen, som sopar undan även de minsta korn på ditt golv. Större partiklar plockas upp av det största fibrerna av silverflock, vilka även kan hantera djurhår och större mängder ludd. För grundlig hörnrengöring kan du lita på de yttre röda fibrerna, som når även de mest svåråtkomliga vinklarna och hörn mellan möbler. De robusta och slitstarka borsten är tillverkade av återvunnen PET, vilket garanterar både ett motståndskraftigt material och en miljövänlig tillverkningsprocess. Som med alla våra Vileda-produkter, stödjer vi hållbar tillverkning. Litet tryck behövs vid användning och manövrering av 3Action-kvasten på dina golv. Dess mycket lätta design sätter punkt för tröttsam böjning och sträckning när du gör din dagliga golvrengöring och garanterar enkel och bekväm förvaring. Ta även del av våra övriga produkter som högkvalitativa mikrofibermoppar. Köp din Vileda 3Action-kvast nu och byt ut din gamla sopskyffel och mopp mot denna användbara rengörare som lämnar varje platta i ditt hem skinande ren.

NY OCH FÖRBÄTTRAD SOPKVAST

1

Kombinera med teleskopskaft

Detta flexibla sopkvasthuvud är kompatibel med alla våra Vileda telskopskaft för bekväm golvvård.
2

Använd kvasten med liten kraftinsats

Tack vare den intuitiva och smidiga fiberdesignen, behövs mycket lite tryck för att föra fram kvasten.
3

Precis hörnrengöring

Nå även de svåraste områdena med hörnrengöringsborsten integrerade i kvasthuvudet.

PRODUCT FEATURES

Vanliga frågor

3Action-kvasten är en grundlig, mjuk kvast för många olika typer av inomhusgolv. Du kan använda den på laminat, PVC, trä eller klinkers utan att riskera repor på golvet.
Alla våra kvastar kan kombineras med våra Vileda teleskopskaft för praktisk och okomplicerad hantering.
Ja, silverflocken som ingår i 3Action-sopkvasten samlar ihop hår med sin robusta design, vilket gör denna sopkvast väldigt användbar för hushåll med katter, hundar och andra husdjur.
Det huvudsakliga syftet med 3Action-kvasten är användning inomhus på ditt golv. Du kan dock använda den för att sopa vid entrén och liknande ställen om du inte har en utomhusborste. För frekvent städning utomhus bör du skaffa en annan borste.
Ja, det innovativa sammanförandet av tre olika typer av fibrer gör denna sopkvast till ett väldigt flexibelt städredskap för ditt hem. Hörnrengöring och sopning under möbler kan göras på några sekunder.
a brand of FREUDENBERG