Vileda Telescopic Handle – Kvastskaftet för alla


Viledas signaturkvastskaft passar för alla standardkvastar och kan enkelt fästas på huvudet med hjälp av gängan. Denna universalprodukt kan också fungera som ett reservhandtag.


Product Highlights


1. Utdragbart handtag

Genom att nästan kunna fördubbla sin längd varierar det teleskopiska kvastskaftet i storlek. Fullt utdraget mäter det 130 cm långt, ihopfällt mäter det 75 cm långt.

2. Extra krok

För att helt enkelt kunna hänga upp ditt utdragbara handtag i ett städskåp, bakom en dörr eller tillsammans med dina andra rengöringsverktyg kan du använda dig av den medföljande kroken på handtaget.

3.

Enkel förvaring

Gällande förvaring av ditt teleskopiska handtag kan du spara utrymme genom att vika ihop det till att bli 75 cm långt och sedan hänga in det i ett skåp eller var du än vill ha det. Det tar inte upp särskilt mycket utrymme alls.

MER INFORMATION om Telescopic Handle

MER INFORMATION om Telescopic Handle

Oavsett om det endast ska användas som ett reservhandtag eller om du planerar att uppdatera din gamla kvasthuvud med ett nytt handtag kommer Viledas Telescopic Handle passa väldigt bra. Dess universalitet och mångsidighet är perfekt för människor som vill utöka sin utrustning för golvrengöring och kanske även köpa till ett reservhandtag. Detta hållbara kvastskaft passar alla Viledas standardkvastar för inomhus- och utomhusbruk och är enkelt att sätta fast tack vare gängan. För att dra ut handtaget behöver du bara skruva och dra isär mittdelen. På så sätt kan det utökas till sin maximala längd på 1,30 meter. När det är hopfällt mäter kvastskaftet 75 cm i längd. Skjut ihop det det utdragbara handtaget för enkel förvaring och ställ in det i ett städskåp för att spara utrymme. Du kan också hänga det i kroken högst upp på det röda handtaget. Färgkombinationen av starkt rött och subtilt grått får Viledas signaturdesign att framträda på bästa sätt. Specialbeläggningen på det hopfällbara kvastskaftet är stänkskyddat för att inte påverkas negativt av smutsigt vatten. Dess styva och stadiga form garanterar en intuitiv hantering och ännu större bekvämlighet. Addera detta universella handtag till din städutrustning, antingen som en lyxig reservdel eller som ditt nya favoritredskap. Oavsett om du är ute efter att våtmoppa ditt köksgolv, samla ihop löv på uteplatsen, sopa bort damm och smuts med en standardkvast på trägolvet i ditt vardagsrum eller bli av med envisa fläckar på klinkerplattorna i duschen kommer du kunna använda detta kvastskaft på någon av dina golvrengöringsverktyg.

a brand of FREUDENBERG