Vileda Pur Active – skursvamp så skonsam att den rekommenderas av Teflon®Upplev en smidig och kraftfull rengöring i köket med den extra kraftfulla Vileda Pur Active skursvampen för teflon. Hanterar även ömtåliga ytor utan att lämna repor. Rengör dina grytor och kastruller enkelt och effektivt med dessa högabsorberande skursvampar.


Produktegenskaper


1. Rengör utan repor

Rengör säkert alla dina kastruller och grytor med vår patenterade Teflon®-skursvamp. Den lämnar dem skinande rena utan att lämna efter sig en enda repa.

2. Avlägsnar envis smuts och fläckar

Den grundliga städkraften hos denna Teflon®-skursvamp avlägsnar även den mest ihärdiga smuts och absorberar den effektivt.

3. Idealisk design

Teflon®-skrusvampen garantera en känsla som är idealisk för bekväm städning och ett behagligt grepp.

MER INFORMATION om Vileda Pur Active Teflon-skursvamp

MER INFORMATION om Vileda Pur Active Teflon-skursvamp

Förvandla den dagliga disken av grytor och kastruller i hushållet till en snabb och rolig uppgift med Vileda Pur Active. Denna kraftfulla och högabsorberande Teflon®-skursvamp är det idealiska valet för snabb och effektiv rengöring av kastruller. Skursvampen i 100% ren polyuteran är mycket grundligare och stadigare än vanliga cellulosasvampar. Den avlägsnar och absorberar även hårda lager av inbränd smuts och avlagringar utan att lämna en enda repa, även när du skrubbar energiskt. Vid rengöring, anpassar sig Teflon®-skursvampen till dina händer tack vare de ergonomiska fårorna på sidorna. Upplev både exakta och felfria städrörelser samtidigt som du upplever ett mjukt och behagligt grepp. Köp din egen Pur Active Teflon-skursvamp nu för fläckfri köksrengöring och upplev en ny nivå av högkvalitativ städning med våra patenterade skursvampar.

NY FÖRBÄTTRAD DESIGN

1

Smidiga rörelser

Ta tag i de ergonomiska fårorna för mycket bekväm användning av skursvampen
2

Noggrann rengöring

Avlägsnar snabbt och effektivt smuts och fläckar och absorberar den, tack vare den unika Vileda-formulan i varje Teflon®-skrubbsvamp
3

Enkel tvätt

Bara genom att tvätta din Teflon®-skursvamp med vatten och tvål, kan du återanvända den flera gånger innan du slänger den.

Vanliga frågor

Varje paket innehåller 2 skursvampar. Självklart kan du köpa flera paket på en gång och fylla på ditt lager.
Pur Active Teflon®-skursvamp är inte strikt begränsad för användning i köket. Du kan även använda den för att ta bort en del fläckar i badrummet. Eftersom detta dock inte är det huvudsakliga användningsområdet, rekommenderar vi en av våra andra städprodukter såsom våra mikrofibermoppar för långvarigt underhåll av badrummet.
Förutom disk är denna Teflon®-skursvamp även idealisk för att rengöra ytor som aluminium-bänkskivor.
De högabsorberande egenskaperna hos Pur Active kan hantera även fettfläckar och avlagringar. Vi rekommenderar dock att du använder ett pålitligt rengöringsmedel tillsammans med den.
Polyuteranet kan vara för starkt för tunnare tyger och plagg. Vi rekommenderar att du använder finare material när det gäller rengöring av kläder.

PRODUCT FEATURES

a brand of FREUDENBERG