Vileda Colors 4-pack – den färgglada svampen för vardaglig rengöringFörvandla trist och långdragen rengöring av grytor och pannor till något roligt och underhållande med dessa mjuka färgglada svampar från Vileda. Varje förpackning innehåller 4 olika färger för en uppfriskande känsla.

Product Highlights


1. 4-pack

Detta mycket effektiva rengöringsset innehåller inte bara 1, utan 4 svampar. Varje svamp har en unik nyans på det översta lagret och kommer genast bidra med härlig färg till ditt kök.

2. Perfekta för grytor och porslin

Varje färgglad svamp passar perfekt för att skrubba rent dina grytor, stekpannor och matserviser. De olika lagren kommer effektivt få bort även de mest envisa beläggningarna och fläckarna.

3. 100 % polyuretan

De är tillverkade av 100 % polyuretan och precis som alla Viledas svampar är de tillverkade av kvalitativa material med en hög hållbarhet, vilket gör dem bättre än många andra liknande svampar.

MER INFORMATION om Viledas 4-pack med färgade svampar PU COLORS

MER INFORMATION om Viledas 4-pack med färgade svampar PU COLORS

Att diska kan vara en betydligt roligare syssla än du tror. Många vanliga svampar lyckas tyvärr inte utföra ett pålitligt och grundligt jobb när det kommer till rengöring av grytor och stekpannor, vilket gör att du måste spendera mer tid än nödvändigt vid diskbänken. Som tur är är dessa stunder förbi tack vare Viledas nya 4-pack med färgglada svampar, PU Colors. Varje förpackning innehåller 4 svampar i olika färger, vilka är blå, orange, grön och lila. Sätt lite färg på köket med denna färgkombination för en roligare och mer motiverande stund med disken. Varje svamp är tillverkad av rent polyuretan som passar perfekt för en kvalitativ och hållbar skrubbsvamp. Det är det perfekta valet för både känslig och grov disk eftersom att den på ett säkert sätt kommer rengöra alla typer av ytor utan att lämna några repor, till och med när du gnuggar bort de mest envisa fläckarna. Svamparna är otroligt absorberande och bryter ner beläggningarna med hjälp av det skrovliga lagret, för att sedan på bara några sekunder suga upp smutsen. Skaffa ditt eget 4-pack med Vileda PU Colors nu och påbörja en ny typ av rengöring i köket med din fina, färgglada skrubbsvamp.

NY OCH FÖRBÄTTRAD DESIGN på våra 4 FÄRGADE SVAMPAR PU COLORS

1

Mycket absorberande

Blöt din regnbågsfärgade svamp för att förbereda den för användning. Det högabsorberande materialet kommer snabbt absorbera vattnet.
2

Imponerande skrubbning

Få snabbt och noggrant bort varenda litet spår av fett eller smuts på din servis tack vare den robusta polyuretanen.
3

Felfri rengöring

Tvätta svamparna efter varje användning för att genast kunna använda dem på nytt, utan risk för kvarvarande smuts eller partiklar.

PRODUCT FEATURES

a brand of FREUDENBERG