Vileda Turbo Smart – Effektiv rengöring utan ansträngningVileda Turbo Smart är ett moppsystem, mopp och hink med urvridare som gör urvridningen enklare och effektivare. Genom att trampa på pedalen vrids moppen ur med centrifugalkraften. Ju fler gånger du trycker desto torrare mopp får du. Du bestämmer själv hur torr mopp du vill ha. En torrare mopp skyddare dina golv i synnerhet om du har trägolv. Moppdynan är gjord av mikrofiber vilket ger dig bästa rengöringseffektivitet.

Finns att köpa på Coop, ÖoB, Citygross, Hornbach, ICA mfl.


Produktegenskaper


1. Maximal komfort

Skölj enkelt av mopphuvudet i hinken som är fylld med vatten. Placera det därefter i urvridaren och tryck ner pedalen. Håll med ett lätt grepp runt det roterbara mopphandtaget. Urvridaren kommer nu att börja snurra och automatiskt att vrida ur mopphuvudet.

2. Effektiva fibrer

Fibrerna i moppen passar för alla ytor och kommer effektivt att rengöra klinkergolvet i köket såväl som trägolvet i sovrummet.

3. Stänkskydd

För att skydda dina kläder från vattenstänkt när du vrider ur mikrofibermoppen är korgen på urvridaren utrustad med en unik barriär (stänkskydd).

MER INFORMATION om Vileda TURBO SMART

MER INFORMATION om Vileda TURBO SMART

Vileda Turbo Smart gör moppningen enklare med bästa rengöringseffektivitet. Skillnaden jämfört med andra typer av moppar är att urvridningen är mycket enklare. Genom ett enkelt pedaltryck börjar urvridaren rotera 360° och med hjälp av centrifugalkraft vrids moppen ur. Trycker du fler gånger kommer urvridaren rotera snabbare och därigenom får du en torrare mopp. Du behöver inte själv använda någon kraft på att vrida ur moppen. Överblivet vatten samlas upp i hinken.

Turbo Smart passar alla typer av hårda golv, inklusive trä- och laminatgolv. Du kommer heller inte längre behöva lägga dina krafter på att skrubba bort smuts utan moppdynan som är gjord av mikrofiber kommer att effektivt ta bort alla fläckar och samla upp smuts. Skulle moppdynan bli full av smuts kan du enkelt tvätta dynan i 30 grader utan sköljmedel och du har en mopp som är som ny. Turbo Smart kommer att göra ditt hem skinande rent med mindre ansträngning. Passa på och njut av ditt hem efter avslutad städning.

HUR MAN ANVÄNDER VILEDA TURBO SMART

1

Skölj mopphuvudet

Placera mopphuvudet i hinken med vatten för att skölja av det.

2

Trampa på pedalen

Moppen vrids ur med hjälp av centrifugalkraften. Justera moppens fuktighet med rätt antal tryck på pedalen så att den passar perfekt för just ditt golv. 

3

Tvättbart mopphuvud

Avlägsna mopphuvudet och tvätta det i tvättmaskinen på 30 °C. På så sätt kan du spara pengar, minska mängden avfall och skydda miljön.

a brand of FREUDENBERG