SPINNMOPPAR – STÄDSYSTEMET SOM RENGÖR UTAN ANSTRÄNGNING

Med Viledas Spinnmopps-systemen tas det smutsiga och överflödiga vattnet bort innan du fortsätter att städa, och mopphuvudet av mikrofiber tar bort 99 % av bakterierna med BARA vatten

Alla våra spinnmoppar med hinkar fungerar på samma sätt. Placera moppen i urvridaren och tryck på pedalen på hinken för att få den att snurra. Urvridningssystemet låter dig rengöra golvet med den perfekta mängden vatten - enkelt och utan ansträngning. Hinksystemet gör det också enklare att rengöra och torka spinnmoppen, vilket gör manuell vridning onödig och gör att du kan förvara rengöringssystemet utan att få smuts eller vatten på händerna.

Vileda-spinmopparna har ett speciellt mopphuvud som gör det lätt att rengöra hörn och svåråtkomliga områden, till exempel under ett skåp eller soffa. Spinmoppen är en problemfri och mångsidig rengöringslösning.

*Testmetoden omfattade de två vanligaste bakterierna i hemmet, E. coli och S. aureus, som applicerades på rengjorda och desinficerade trägolv och klinker. Testat av ett oberoende ackrediterat institut.

Sortera efter
a brand of FREUDENBERG